Saturday, August 18, 2018

Parti Gay Terbesar Di Ibu Negara? Sila Siasat. -Pemuda PAS

Parti Gay Terbesar Di Ibu Negara?

KL– Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan (DPPWP) meminta Kementerian Wilayah Persekutuan menyiasat program yang didakwa parti gay terbesar akan dianjurkan selama tiga hari berturut-turut di ibu negara bermula pada 30 Ogos ini.

Ketuanya, Mohd. Farkhan Md. Zain berkata, Kementerian Wilayah Persekutuan sepatutnya membatalkan parti itu yang akan berlangsung di G Tower, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur.
“DPPWP mendesak Kementerian Wilayah Persekutuan bertindak tegas dan membatalkan parti ini dengan segera. Jangan cemarkan maruah rakyat serta negara dengan penganjuran parti hina ini,” katanya dalam satu kenyataan media hari ini.
Menteri Wilayah Persekutuan kerajaan Pakatan Harapan (PH) ialah pemimpin Parti Amanah Negara (PAN), Khalid Abd. Samad.
Mohd. Farkhan berkata, parti itu adalah program tahunan komuniti gay sejak tahun 2015 yang mendapat liputan besar-besaran media antarabangsa termasuk The Gay Passport.
Kata beliau, pihak penganjur dikatakan menyalurkan sebahagian keuntungan daripada penganjuran parti berkenaan sejak tahun 2015 kepada Yayasan PT, Majlis AIDS Malaysia, Rumah Pertiwi, Pertubuhan Wanita dan Kesihatan (WAKE) dan Pertubuhan Kebaikan dan Kesihatan Umum Malaysia. (IH)

11 comments:

Anonymous said...

Masalah akan timbul iaitu bagaimana pakatun nak siasat puak LGBT yang sedang diternak oleh pakatun sendiri? Kita meragui ketelusan pakatan dalam isu LGBT ini kerana pakatun adalah penyokong dan pembela maksiat dan kesesatan seperti LGBT.

Bahkan barua-barua ternakan pakatun juga terdiri dari puak LGBT. Kita mahu Suruhan Diraja untuk menyiasat peranan pakatun menggalakkan LGBT !

Anonymous said...

Puak pakatun hancing kamu pilih golongan yg dilaknat allah atau rahmat dari allah.

Anonymous said...

1234 n 112,
u kesunyian kerrrr..........i temankan u nak..........

Anonymous said...

hahaha nak tenguk keburukkan orang!sedang negeri yg 100% dikontrol pak lebai hancur buncai...
negeri termiskin?
negeri yg banyak maksiat?
negeri yg banyak hutang lebih 1billion?
negeri yg tak kisah rakyat orng asal?
negeri yg pecah rekod kahwin bawwah umur?
manefesto negeri kelantan,lunyai?
negeri yg ada agen cia..

yg mereka tahu lgbt, pramugari yg mengairahkan.

Anonymous said...

Pas parti lebai babi

Anonymous said...

Kani ahli pas melantik hadi awang sbg nabi

Anonymous said...

Orang islam yg percaya kat sepet kafir adalah sebodoh2 makhluk dibumi,
Setiap tahun sepet kafir merayakan tahunbaru sepet dgn membuat kueh lekit khas untuk disumbat ke-mulut yg mereka percaya tuhan yg turun ke-bumi untuk mengambil rekod amal mereka. Tujuan diberi makan kueh lekit khas itu adalah supaya tuhan tersebut terlekat mulut dan tak dapat berkata-kata selama masa tertentu yg bila sudah hilang 'melekat' mulut, maka dia pun lupa (laporan) yg dia dapat dibumi utk bagitau tuhan besar. Jadi terselamatlah sepet2 dari dilaporkan segala kejahatan dibumi.

Moral of the strories adalah menunjukkan betapa Menipu itu memang sepet dan sepet itu memang menipu. Kalau tuhan kepercayaan mereka sendiri mereka berusaha menipu inikan pula manusia.
Dari sini bolehlah dikatakan memang sepet merayakan hari menipu, mengasuh anak2 mereka menipu, dan oleh itu sesiapa pun yg mempercayai penipu yg setahap ini memang bodoh tahap otak lebih lembab dari otak Kera aka otak Kera lebih baik dari otak macai2 & penyokong pee.eh.

☺☺��������������������

Anonymous said...

Panjangnye 1.41 tulis. Jwp utk parti gay ni apa pulak komennya?

Anonymous said...

kesesatan lgbt jelas senang kenal

kesesatan dlm pas unsur syiah khawarij dn cia...hnya umat yg celik yg sedar. hj hadi pun xsedar.

ini lbh bahaya kerana mereka rasa sgt islam tp sesat

Anonymous said...

Lgbt dan pee.eh berpisah tiada, bagai irama dan lagu, bagai keling & madet sbb itu dna dia, bagai aljubb dan anuat sbb itu populariti dia.

Juga zionis adalah taiko pee.eh, Sepet adalah tuhan pee.eh dialam nyata,
Maka golongan ini akan sentiasa berbohong dan memutarbalikan apa juga ceritaberita bagi menunaikan ibadat bohong mereka yg difardukan oleh ketua2 parti mereka.

BUTTERFLY said...

Bila seorang ckp pasal gay, lesbian Dan LGBT tentang penyakit. Ada jer suara negative yg menekan beliau

Keturunan apa yg gila sanggat nak legalise gay Dan lesbian ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails