Difahamkan, dalam kejadian pada 13 September lepas itu, suspek yang berusia 21 tahun itu dikatakan sanggup bertindak kejam dengan memasukkan botol pewangi ketiak dan alat penyedut jerawat ke dalam kemaluan tunangnya.
Ketua Polis daerah, Asisten Komisioner Zundin Mahmood berkata, berdasarkan siasatan suspek yang berasal dari Johor mempedaya mangsa berusia 18 tahun ke biliknya dengan alasan mengambil telefon bimbit sebelum merogol mangsa.
"Suspek dipercayai menarik pengadu masuk ke dalam bilik tersebut dan menampar pengadu serta menendangnya di bahagian perut serta menarik rambut pengadu sebelum merogolnya.
"Suspek juga memasukkan beberapa objek iaitu botol kecil rexona, sejenis alat penyedut jerawat iaitu berbentuk seperti sebatang kayu pendek ke dalam kemaluan mangsa," katanya di sini hari ini.
Dalam pada itu, katanya suspek yang ditahan semalam ditahan reman selama seminggu mulai hari ini bagi membantu siasatan.
Katanya, suspek disiasat mengikut Seksyem 376 Kanun Keseksaan, Seksyen 377C Kanun Keseksaan dan Seksyen 377CA Kanun Keseksaan. - UTUSAN ONLINE
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Antara penyebab berlakunya, ialah kerana virus budaya pergaulan bebas sudah menyerap sebati dan meracuni cara hidup masyarakat Malaysia. 
Apalagi bila sistem perundangan barat yang gagal mendidik akhlak manusia itu terus dikekal dan dipaksakan perlaksanaannya ke atas rakyat negara ini.
Kerana itu, pilihlah PAS (parti Islam) dalam PRU akan datang.
Hasil carian imej untuk helikomter pas
Hasil carian imej untuk helikomter pas
Lihat Sebelum Ini..