Thursday, July 19, 2018

Shah Rukh Khan Mahu Nikah Ayu Ting Ting Indonesia? Mengapa?

Shah Rukh Khan setuju nikahi Ayu Ting Ting?
Peminat Ayu di Indonesia telah menyangka bahawa soalan itu ditanya oleh Ayu sendiri dan isu tersebut telah hangat diperkatakan di Indonesia. 

HALAMAN HIBURAN

NAMA bintang terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan (SRK) telah menjadi hangat di Indonesia apabila dia didakwa membalas salah satu pertanyaan seseorang yang mengajaknya berkahwin menerusi ruangan Ask Me Question di Instagram Stories.

"Sudikah kamu berkahwin dengan saya?" tanya soalan tersebut.

"Sudah tentu, tanyalah ibu bapa kamu tentang tarikh pernikahan itu," balas SRK.

Lebih menarik lagi, kontroversi mula tercetus selepas penyanyi Indonesia, Ayu Ting Ting telah memuat naik foto paparan skrin dialog tersebut menerusi ruangan Instagram Stories miliknya.

Ekoran dari perkara itu, para peminat Ayu di Indonesia telah menyangka bahawa soalan itu ditanya oleh Ayu sendiri dan isu tersebut telah hangat diperkatakan di Indonesia.

Untuk menghentikan salah faham yang berlaku, Ayu telah membuat kenyataan bahawa gambar paparan skrin yang dimuat naik itu diambil dari perbualan Shah Rukh Khan bersama peminat yang lain, tetapi bukan dirinya.Teks : Asraf Aided Sumber : liputan6.com


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Suatu bentuk publisiti menarik yang mungkin dibuat oleh Ayu Ting Ting sendiri dan mungkin tidak disedari oleh Shah Rukh Khan pun.

Teknik publisiti ini mungkin boleh digunakan dalam perniagaan atau orang-orang sepertinya.. Juga untuk dakwah?

Okey catatan ini hanya santai-santai sahaja. Tak ada apa-apa..

Lihat sebelum ini..

27 comments:

ted manoff said...

Tuan ibnu ada tk cerita skandal dgn bini org..kalau ada tlg up kan..😳😳

Anonymous said...

Laaa...ni jer level blogger...citer mcm ni upload

ted manoff said...

Lu tak mahu tengok tak usah bising le.
bodoh!

bunbinban said...

Huyoooo...semenjak di.kategorikan setanding siti dlm undian sendiri..kahkahkah...ibnu dah pandai upload cite artis...tahniah kerana dah jadi artis ibnu, mesti hadi awang bangga dan menganugerahkan jawatan ketua dewan ulamak kategori hip hop letop letop....kahkahkahkahkahkah....tahniah sekali lgi...

ted manoff said...

Ada plk yg menyamar...mesti kerja walaunta..😡😡

Anonymous said...

ted manoffn bodo ditunggang babi DAP

Anonymous said...

Sebdiri buat, sendiri napi. Lahanat belakon..

Anonymous said...

Parti Ana Skandal....PAS adus...
Pasai Apa Skandal....
Pasai Aku Suka.....

PAS dah kuat, tak percaya? Barua-barua PAS adh jadi menteri, itu baru barua, ulama PAS lebih lagi ler.

Ulama PAS jadi apa?

Ulama PAS dah jadi BENGONG !

Anonymous said...

Kah kah kah

Ha ha ha

Anonymous said...

Penyamar tu memang lahanat, cilanat tak besunat, eh tuan ibnu pompuan klu tak besunat camne ek?

Anonymous said...

Bab camana kalau pompuan tak bersunat? Tuan Ibnu kita memang hafal dan khatam 720 kali hal ini. Dia ada bagitau aku dulu, kalau ponmpuan tak bersunat ibarat kelakuan PAS sekarang, pengaruh semakin hilang, PAS semakin rasa kuat. PAS dah kuat sekarang! Perasan sendiri....

Kalau nak tahu lebih lanjut camana "rupa" pompuan tak bersunat, lebih baik tanya Nik Abodoh !

Anonymous said...

Ko ditunggang oleh ketua prompak..dan lobai wang..

Anonymous said...

Ibnu hasyim pon nak cari publisiti murahan jugak...

Anonymous said...

Camana agaknya rasa Dedak Cap UMNO?

ted manoff said...

Kawan2 jgn mrh tuan ibnu kita nii..tuan ibnu cuma mancing emosi kita..kalau umpan tuan ibnu nii baikk byl ikan yg kena..☯☯🎣🎣🎣

Anonymous said...

ted manoff pandai cakap jgn marah....tapi komen lu pun sama jugak bahasa maki hamun. Kalau lupa cuba check balik komen lu jam 7.00.

Satu lagi ted manoff banyak lagi blog boleh komen kalau rajin...Pak Kara, Buasir Otak.....jangan marah he he he

ted manoff said...

Sapa plk nii..blog buasirotak sepii jerr sekarang..😀😁😂


Dulu PAS kata depa dah menang dengan Sarawak Report... Kononnya Sarawak Report dah kena bayar kepada PAS.. patutnya PAS banyak lah duit..

Tapi Semalam ketua Penerangan PAS si Tantawi, Ulama PAS terpaksa merayu Sumbangan,buat tabung tampung kos Guaman Hj Hadi dan PAS... Jadi Kos guaman apa lagi..Bukan kah PAS dah Menang ? :)

Via Ahmad Muslim Badawi

✅ • Like • Follow • Share • Malaysia30

Anonymous said...

Ha ha ha iutlah wajah Tod Monot, bila gila meroyan. ha haha

Anonymous said...

Ketat pak hasyim..bantai jamu kacip fatimah..baru ting2..pak hasyim dh kembali ke asal..ini yg kita nk..pak hasyim ada maklumat bini org berjubo dgn bekas kp sprm kt bali tu x? Kongsikan

Anonymous said...

Pak hasyim..dgr kata jamal dh kne jubo kt dlm..ada berita x?

Anonymous said...

Lbih baik jd babi dr jd ahli pas..ahli pas ke neraka..babi jd tanah je

Anonymous said...

Orang bodoh sahaja yang meminati karut khan yang telah menghina Islam di India.

Anonymous said...

Wah hodohnya rupa tard manoffik sipenjaja fitnah.

Anonymous said...

Hidup ted manof
Hidup ted manof.....tin milo mana?
Ha ha ha...

Anonymous said...


Teknik macam itu di gunakan untuk dakwah ?

Bukan ke dakwah kena lurus dan terus-terang ?

Jangan lah lebih-lebih memuja seseorang ..

Anonymous said...

Ting...........ting...........tinnnnnngggggggggggggggggggggggggg...........Ayu nyerrrrrrrrrr

Pak ibnu mesti terlior nih...........meleleh leleh......ki ki ki ki ki ki ki ........

Mohammad Azren said...

Kalau ibnu up load kisah mamat peraih getah nikah dengan budak cipap belum tumbuh bulu lagi baik. Boleh lah kita bincangkan adakah ini dikategorikan sebagai ibadah sunnah yg dituntut. Mohon pencerahan. Hehehekikikihahahakahkahkah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails