Sunday, July 29, 2018

RM1 Juta Untuk Posting Mahathir &Fitnah Najib Media Sosial..


Walaupun tak mampu tunaikan janji mansuhkan tol, ptptn dan hutang felda, kerajaan PH mampu membayar sehingga RM12 ribu untuk 1 posting article dan propaganda Tun Mahathir di FB Page Siakap Keli.

Video-Video Tun Mahathir pula dicadang dikeluarkan oleh pihak DAP. Kos untuk produksi dan pembikinan video adalah tidak diketahui lagi nilai peruntukannya. Kerajaan PH juga memperuntukkan sehingga RM300ribu untuk google search, email dan iklan di youtube.

Kerajaan juga memperunukkan sebanyak RM558 ribu untuk FB Pages DAP dalam Bahasa Melayu dan Cina. Jumlah keseluruhan hampir RM1juta. Job untuk media sosial ini nampaknya banyak dapat kepada DAP. (https://pakdin.my)

9 comments:

Anak ibnu hasyim said...

Bapak fitnah tun m takpe plk.bertaubatlah bapak.

bunbinban said...

Mynewshub....kahkahkah...sampai bila la lebai2 nak siram dgn air kencing umno ni weh...kahkahkah...berenang nyelam kuak lentang dlm kencing umno kahkahkah...bentang karpet bentang karpet...lokman adam nak lalu la sheik...cepat sheik..ntt x dapat dedak...kahkahkah...

Anonymous said...

artikel ni tkde isu la. abaikan je. takkn la kita nk caya ibnu lbh dr tun m yg kita kasihi.

ibnu sapa.. doktor? lawyer? majistrit?... apaaa?

walauunn... pantang keturunan aku.

Anonymous said...

Parlimen ke14 Malaysia 26/7/2018: MP melayu umno memalukan Melayu - tak faham bahasa melayu. Dua mp umno (kedua duanya bekas timbalan speaker sesi 13) Kuala Kerau dan Lebaran, dimalukan didalam Dewan Parlimen apabila MP Dap ( Jelutong ) PH = memperli mereka dgn berkata, ``Orang Melayu sendiri tak faham ke bahasa Melayu?`` semasa Timbalan Speaker menolak bantahan mereka yg mendakwa MP PH Jelutong ada menyebut nama ex-pm najibulanonbugis. MP Jelutong (India) menyebut YB Pekan, tak sebut nama najibulanon pon.

Cakap berdegar Pembela Bahasa Bangsa Melayu, tup tup dimalukan oleh MP berbangsa India dan T/Speaker berbangsa Cina.

Makcik Bawang elli suriati! inikah bangsa melayu yg engkau katakan pembela bangsa dan bahasa melayu???????? MEMALUKAN BANGSA MELAYU!!!sesungguhnya HAMPAS macam hamPAS dokongan ibnuhasin/admin.

Anonymous said...

kah kah kah .....terkebil kebil mata najib sambil mengetap bibir!!! kah kah kah kah kah kah..

Anonymous said...

eli suriati sanggup menggantikn bontot najib jika dijatuhi hukum sebat. bontot eli lbh tebal. tkkn memekak je bila pemimpin kau dihukum nnti.

Kejora Bapuk Bodo said...

Ibnu hasyim ade ke bukti propaganda untuk tun di bayar 12 ribu...kaki fitnah temberang..
Tun takperlu propaganda...seluruh dunia masih hormati tun..

Anonymous said...

George soros dulu kambing hitam mamak mahathir. Takkan lupa kut. Mana pelabur barat berani melabur kat msia. Nanti kencing mamak.

Dap sanggup bayar sebab ada dana dari israel. Banyak nak pakai untuk bayar tentera siber juga. Dapat duit mestilah rajin kutuk pas atau sesiapa yg lawan dap. Duit tu tabur utk sarahidup anak bini. Kalau bukan islam halal haram tak terpakai. Pada tentera siber dap pun sama. Takde jihad pun pada tentera siber dap. Dilaknat lg sebab merosakan Islam dan merosakkan nama ulammak spt tghh dan nik abduh.

Anonymous said...

Sejak bila tentera siber dap pandai mintak bukti. Bila mereka serang pas, tak pakai bukti pun.
Tapi serang macam manapun, akhirnya org tahu fitnah berterabur, banyak sangat.

Ramasami tu anak buah pengganas, ramai tahu. Sabu tu ahli syiah dan tali barut dap, ramai tahu. Sabu sanggup khianat tghh utk tabur jasa kat dap, dapatlah habuan menteri pertahanan. Timbalannya cina, kuasa remote dap atas sabu. Sabu lawan arus, takkan berani sbb tali kekang pada dap. Begitulah hinanya manusia yg tunduk pada kafir dengan meninggalkan tghh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails