Sunday, May 14, 2017

3 Exco Pas Nafi Akan Dipecat. Azmin Akan Jumpa Presiden PKR.


Hasil carian imej untuk pas pkr Azmin
SHAH ALAM – Nasib tiga Exco Pas di dalam kerajaan ne­geri Selangor hanya dike­tahui setelah perbincangan di peringkat Parti Keadilan Rakyat (PKR) dilakukan dalam masa terdekat.
Pengerusi Jawatankuasa Tetap Hal Ehwal Agama Islam, Adat Melayu dan Warisan, Pembangunan Desa dan Kampung Tradisi, Datuk Dr. Ahmad Yunus Hairi berkata, pihaknya dimaklumkan Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali akan berjumpa Presiden PKR, Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail bagi membincangkan isu tersebut.
“Setakat ini pihaknya belum menerima sebarang keputusan sama ada perlu kekal atau keluar daripada barisan Exco kerajaan negeri.
“Kami ikut keputusan Pas Pusat yang mengarahkan kami kekal (sebagai Exco),” katanya kepada pemberita di sini semalam.
Lapor Kosmo! Sebentar tadi.

Lihat: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?

Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?

3 comments:

Anonymous said...

Pulak! Hmm...

Anonymous said...

Pkr mengatakan pentadbiran kerajaan negeri gabungan pkrdappas tidak terjejas. Jadi tiada keperluan memaksa exco pas letak jawatan. Pas pulak kata keputusan kekalkan exco pas sekalipun putus hubungan ialh kerana mandat daripada rakyat. Habis bercelaru,,,,pkr bertujuan utk selamatkan kerajaan ph di sngor, manakala pas melihat kepentingan gaji dan elaun exco dan lain jwtn dlm kerajaan negeri. Baik pkr mahupun pas,,keduanya tiada integriti. Kelentong...

IrWrWs said...

Yg paling kelentong ialah PAN.. kerusi pun curi tapi ada hati nak jadi exco.. nak kena angkat sumpah kalau azmin lantik PAN jadi exco.. so persoalannya boleh ke kita percaya sumpah yg akan dilafazkan nanti oleh PAN?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails