Thursday, May 01, 2014

Artis, Terlampau Nak Cantik, Jangan Macam Bunian Begini..


Foto
WAJAH sebelum dan selepas Rina menjalani pembedahan

HALAMAN HIBURAN

SEORANG bintang filem porno Jepun yang melakukan terlampau banyak pembedahan plastik akhirnya kelihatan seperti Dobby, orang bunian (elf) dalam filem Harry Potter. Rina Nanase bagaimanapun berkata, mereka yang menggelarnya Dobby mencemburui hasil pembedahan itu.

Pelakon berusia 25 tahun ini menggunakan nama samaran Rumi Kanda dalam rakaman video lucahnya, tidak berahsia dengan keputusannya untuk melakukan pembedahan mengubah bentuk wajahnya.

Rina melakukan beberapa pembedahan pada mata, hidung dan dagu. Dia berkongsi semua gambar hasil pembedahan itu termasuk rupa paling baru melalui akaun Twitternya. Bagaimanapun, kebanyakan orang menyifatkannya sebagai keterlaluan.

Dalam gambarnya ketika berusia 17 yang dimuat naik ke Internet, dia menulis, “Saya kelihatan gemuk” dan berkata dia mempunyai “mata bulat dan bercahaya.” Model itu kemudiannya berkongsi gambar lain, kononnya dia berpendapat gambar berkenaan adalah zaman kegemilangannya.
Dia menyiarkan gambar sebelum menjalani pembedahan mengecilkan hidungnya.

“Saya tidak merasakan ia perubahan besar, namun terkejut dengan reaksi peminat,” kata Rina.

Gambar disiar ini menyebabkan dia digelar Dobby. Bagaimanapun, terdapat beberapa komen positif mengenai wajah terbarunya itu dalam laman media sosial.

Seorang peminatnya menulis, “Dulu dia nampak lebih elok.
Sebelum pembedahan rupanya lebih baik.” Peminat lain pula menulis: “Dia mempunyai masalah pemakanan.”(myMetro)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails