Friday, September 05, 2014

Wanita Bogel Lucah ‘malam merdeka’ Diminta Tampil.

Foto


 GAMBAR yang tersebar meluas melalui laman sosial Facebook. 


KL: Wanita tempatan yang muncul bogel sebelum gambarnya tersebar melalui laman sosial Facebook (FB) sejak kelmarin diminta membuat laporan polis bagi membolehkan siasatan terperinci dilakukan.

Wanita dipercayai berusia 20-an itu sebelum ini mencetuskan kegemparan apabila terdapat tulisan ‘Malam Merdeka’ pada gambar lucah yang tersebar. Gambar berkenaan yang turut dikongsi ramai pemilik FB mencetuskan rasa kurang senang apatah lagi wanita itu tampil memakai tudung.

Gambar itu turut dipercayai dirakam bersama seorang lelaki di dalam sebuah bilik berdasarkan gambar tangan seorang lelaki yang meraba wanita itu.

Penolong Ketua Urus Setia Ketua Polis Negara (KPN) Datin Asmawati Ahmad berkata, pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) memandang serius penyebaran gambar lucah itu yang jelas menyalahi undang-undang.

Menurutnya, wanita itu yang mungkin mangsa perbuatan pihak tidak bertanggungjawab perlu tampil membuat laporan polis secepat mungkin sekiranya dia dirogol atau sebaliknya.

“Polis kemudian akan melakukan siasatan dan mengambil tindakan yang sewajarnya mengikut peruntukan undang-undang.
“Polis juga menyeru masyarakat tidak berkongsi dan menyebarkan apa sahaja bahan tidak senonoh di dalam media sosial yang boleh mengaibkan pihak tertentu sehingga menimbulkan kegusaran awam,” katanya.

Dia menyifatkan kegiatan penyebaran gambar seumpama itu hanya akan memalukan mangsa selain menyebabkan ia menjadi ikutan golongan remaja. (myMetro)

8 comments:

Anonymous said...

wow! klau mt sabu @ lebai kulop pas tgk ni kajong terus anunya! kahkahkah!

Anonymous said...

Masih kurang ajarlagi. Hentikan perngai huduh kamu, mengganggu kerja-kerja dakwah. Ikut perangai UMNO busuk!

Insaflah!!

Anonymous said...

Itu drp website Indon...kalau nak tgk Portal Melayu yg semua material adalah Melayu...Islam...Malaysia pun ada.
Saya bukan kaki...tapi sedia maklum masalah ini.

Anonymous said...

Ni mang kuk takda kena mngena ngan umno..tgok pr skrgpn dah mkin hram jadah..pun tak nmpak lg

Anonymous said...

Iblis dulupn alim..sgt..last jadi apa..jgn ingat pr dah baik ..sgt..tkut jadi mcmtu..tgok skrg pun dah melingkup..bru jaga 1 negeri.blum.lg negara...sedar la wahai insan...

Anonymous said...

rocky the great brown flesh vibrator says: ha ah.. da lame da gambar tu berlegar; pandai la nak sensasikan cerita kasik tambah trafik site die.. cis

Anonymous said...

buka tumview.com, mcm2 jenis gambar ada disana selain dari gambar minah ni, ini web indon sebenarnya.

Anonymous said...

butuh hampa laaa...xhabis2 kait dgn politik...ni melibatkn akhlak laaa bodoh...xpyah nk kait dgn politik...apa msalah skit2 nk kait politik...sekor2 otak bodoh mcm menteri jgk....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails