Friday, August 10, 2012

Kurangi Kemalangan J/Raya Melalui Patung Seks..

 
JOM KREATIF

SEORANG pegawai pencen wanita di Ningbo, Zhejiang, China Timur, mempunyai cara unik dapat mengelakkan pemandu kenderaan supaya  tidak kelam-kabut laju, yang sekaligus dapat mengelakkan kemalangan jalan raya.

Caranya ialah dengan menggunakan patung mainan atau boneka seks. Wanita bernama Lin Chen itu sengaja membeli mainan seks berupa boneka tiup wanita, untuk menarik perhatian pengendara atau pemandu. Boneka itu diikat di sebuah pohon agar pengendara melihatnya dan memperlambat kendaraanya.

"Ada lampu merah dekat rumah saya itu namun para pengendara tetap juga melaju dengan cepat, ini sangatlah berbahaya," kata Cheng dilaporkan Mirror, Selasa 7 Ogos 2012.

Bukan setakat itu sahaja, wanita berusia 67 tahun itu juga mendandani boneka tersebut dengan menggunakan pakaian dalam asli untuk seorang wanita dengan warna merah seksi yang 'menggoda'.

"Saya fikir pengendara dapat perlambat kendaaranya jika mereka melihat sesuatu yang telah saya berikan (boneka seks). Polis tidak tertarik mengatasinya, jadi saya beli boneka ini dan ikat di pokok" ujar Chen.

Meski idea kreatif Chen itu agak pelik, tetapi polis setempat mengakui bahawa setelah Chen memasang boneka seks di tepi jalan, angka kemalangan di sekitar jalan tersebut menjadi berkurang.

"Ini bukan metod yang kami akan gunakan, tetapi kami tidak boleh kata hal ini tidak berjaya." kata jurucakap polis di situ.(IH)

1 comment:

Anonymous said...

Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

YOUR TRULY

MCA MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails