Friday, March 04, 2022

Tsunami Kaum Cina akan melanda PRN Bangsa Johor..

 

Komen Rakyat dalam blog ini..

2 comments:

Anonymous said...

Tsunami Kaum Cina akan melanda PRN Bangsa Johor.. Taikun Cina Vincent Tan kroni Tun guna 'Rules Of Law Kerala'.

Kaum Cina buka biji mata luas luas.. Cina miskin mati edar dihukum gantung sampai mati... anak taikun Cina kroni Tun lepas bebas...

lu fikir lah sindri..!!

Ada anak tauke bersalah ditangkap polis. Bukan sahaja hisap dadah, tetapi mengedar dadah.

“Kemudian, runding-runding lepas. Tetapi, saya kata sebab apa anak orang besar lepas. Kita tak mahu pertahan kerana ini ‘rule of law’. Ada hukum,” katanya ketika berucap dalam ceramah umum di Bilik Gerakan PKR Dewan Undangan Negeri Layang-Layang malam ini.

Kenyataan Anwar itu dipercayai merujuk satu kes yang didedahkan akaun Twitter pemberi maklumat, Edisi Siasat pada bulan lalu.

Akaun Twitter Edisi Siasat, yang baru-baru ini ditukar namanya kepada Edisi Khas, mendakwa walaupun anak lelaki seorang taikun ditahan mengikut Seksyen 39B Akta Dadah Berbahaya kerana terlibat dengan kuantiti dadah sangat besar, tetapi Peguam Negara ketika itu, Tommy Thomas mengklasifikasikan kes itu sebagai tiada tindakan lanjut (NFA).

'Rules of Law Kerala' 2 negara sebut nama Zety kes AMLA 1 billion transfer dalam satu malam tiada tindakan diambil pada keluarga penyamun betina ini.. tapi ex CEO Astro dan Bossku dalam tempoh 1 malam sesudah subuh SPRM Pulis bekukan asset meteka... Undang undang apa yang mereka guna.. ooohh deme guna undeng undeng 'Rules Of Law Kerala'

Tsunami Cina PRN Bangsa Johor dan Pasca PRU 15...lingkup kan Boboi dan sekutu maka melingkupnlan Tun dan sekutu nya...

#lufikirlahsindrihaahtepokkk

Anonymous said...

Orang kampong nilai fakta secara relax dan sempoi. 1mdb bukti tempang dlm kerajaan bawah parti 60 tahun. Trowong p pinang bukti rakus kerajaan bawah pakatan hancing. Banduan liwat bukti presiden jelik pimpin sebuah pakatan. Rugi forex, rugi perwaja bukti kerajaan pimpinan firaun. Gagal jadi kerajaan yang baik, tapi harta peribadi semakin melimpah ruah.

Jom sokong parti yang dipimpin ulamak. Tegas pada ahli yang terkucil akhlaq buruk, diambil tindakan tegas. Walaupun prestasi kerja bagus, tapi ada masalah akhlaq, tetap dihukum. Boleh bertahan tanpa rasuah. Ekstrem tidak tinggal solat dan ekstrem jaga amanah. Menjaga institusi kesultanan. Jaga agama, bangsa dan negara.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails