Monday, February 28, 2022

DAP dan Lim Kit Siang sedang MEROYAN!!

 

Komen Rakyat dalam Blog ini

1 comment:

Anonymous said...

DAP dan Lim Kit Siang sedang MEROYAN!! kerana kehilangan 4 kerusi DUN pada PRN Melaka manakala rakan sekutu nya PKR hilang semua kerusi yang pernah dimiliki pada PRU 14.

Tun dan Boboi telo anak beranak sudah goyang. Tiada seorang pun yang peduli pada PejWang. Berapa banyak cawangan dan bahagian Parti PejWang tidak diketahui. Tiada sekor pun yang peduli pada parti PejWang... hidung dah lah kembang tak mancung pipi pulak hodoh macam beruang kutub..!!

Kemeruduman Pakatan Harapan ini kerana faktor "aura magic Najib" atau PH hilang kredabiliti atau fitnah yang ditabur pada PRU14 sudah tak laku lagi???

Nampaknya DAP dan Lim Kit Siang tidak dapat menerima kekalahan ini dan menjadikan Najib sebagai sasaran untuk melegakan hatinya sendiri.

Tak cukup dengan itu Lim Kit Siang menyalahkan pula pengundi Melaka kerana katanya orang Melaka masih mengangkat Bossku yang dilabel Lim Kit Siang dan diratibkan oleh Tun sebagai "seorang pesalah'.

Adakah kemenangan BN diMelaka aura Bossku akan diangkat sebagai Ketua Menteri Melaka? sehingga Lim Kit Siang terlalu takut..atau Lim Kit Siang Tun dan Boboi dah terkencing dalam seluar?

Bodoh punya Tun dan Apek Tokong Kit Siang.!!!!

Adakah Tokong Lim Kit Siang lupa bahawa anaknya juga seorang tertuduh yang kes nya telah dibuang olih sekutu rapat DAP iaitu Tommy Thomas aka Peguam Negara masa tu.

Semua orang tahu!!! cerita dibalik tabir!!!

Bossku bukanlah calon yang bertanding di Melaka dan bukan calon di PRN Bangsa Johor tetapi kerana "aura" Bossku yang sememangnya disenangi olih semua lapisan masyarakat, maka, ketakutan pihak lawan terhadap Bossku amat ketara sehinggakan kehadiran Najib diseluruh pelusuk Negeri, semua cerita dan pergerakkanya mahu difitnah seadanya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails