Wednesday, March 01, 2017

Ni, Depan ATM Pun Jadi.. Seks Macam Binatang.

seks

KALAU sudah tiada pegangan kepada agama yang menuntun akhlak, inilah yang berlaku. Seks macam binatang, bahkan lebih hina dari binatang lagi.

Sepasang kekasih dengan selamba melakukan seks di mesin pengeluaran wang automatik (ATM) di sebuah bank, menyebabkan orang ramai yang mahu mengeluarkan wang terpaksa menunggu di luar bilik ATM itu.
Kejadian itu berlaku di sebuah bank di Oaxaca, Mexico. Memandangkan bank terbabit terletak bersebelahan dengan jabatan pendidikan, ia mencetuskan spekulasi bahawa pasangan berkenaan adalah guru.
Rakaman video pasangan itu berhubungan seks telah dirakamkan dan kini menjadi tular di media sosial. Tahun lepas, pasangan kekasih dirakamkan melakukan seks di stesyen keretapi di Barcelona dengan pasangan berkenaan tanpa malu membuka seluar dan duduk di atas kerusi yang dikhaskan untuk penumpang.
Sementara semalam, dua anggota polis di Argentina berdepan pemecatan selepas video mereka melakukan seks di dalam kereta polis telah tersebar. Ketika itu mereka tidak mempedulikan panggilan kecemasan mengenai laporan rompakan.

Islam membawa keselamatan dan kedamaian, tanpa malaksanakan Islam, manusia tidak selamat. (IH)

2 comments:

Anonymous said...

Adakah ini yg golongan liberal mahukan. Sifat Haiwan okey. RUU355 tak okey. Balik la Liberal PAN

Anonymous said...

criket, ppv, atm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails