Friday, December 08, 2017

Ini, Yang Betul-betul Hadir Bantah AS, PAS &PAN Sebentar Tadi..Yang betul-betul hadir untuk menyatakan bantahan kepada amerika dan sekutunya israel hanyalah #PAS manakala pemimpin dan penyokong #pakatanharPAN hanya mampu meroyan di dalam facebook dan twiteer manakala #UMENO hanya lantang di hadapan penyokong sendiri.

Kredit
Abdul Rahman Yusof 


Parti Islam Baru AMANAH (PAN/IKRAM)


Parti Islam Baru AMANAH (PAN/IKRAM) telah membuat arahan agar semua ahlinya turun untuk protes Isreal di Kedutaan Amerika. Agaknya berapa orang yang hadir?


Sama ramai dengan polis...


Kredit
Kamarul Syazrin

Lihat sebelum ini..

3 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah ramai umat Islam bersama parti Islam PAS menunjukan protes mereka di hadapan musuh Islam. Mana orang PH? Berapa ahli PH yang hadir? Mengapa sedikit sahaja?

Anonymous said...

Tak perlu nak rasa riak lah abg Lobai. Setakat berdemo macam tu , TERAM gelak je, sebab Najib dah janji, musuh AMERIKA musuh negara kita jua. Sekarang siapa yg cemolot dengan najib. Chip Lobai. Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

Macai 6:51pm adalah talibarut Trump dan dia menerima dedak melalui NGO Zionis Amerika. Samalah seperti perhimpunan kotoryang menerima subsidi Zionis.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails