Wednesday, November 01, 2017

Teruklah Pemimpin Begini, Tukur Pendirian Dalam Masa 5 Hari..Presiden Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dilihat seorang pemimpin yang tiada pendirian, boleh berubah pendirian hanya dalam masa lima hari.
Pada 25 Oktober, Wan Azizah selaku Ketua pembangkang di Dewan Rakyat berkata pihak pembangkang bersedia menghapuskan tol jika pembangkang berjaya memerintah Putrajaya pada PRU 14.

Beliau berkata demikian ketika membentangkan Belanjawan Alternatif 2018 yang disediakan PH.

Walau bagaimanapun selepas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengumumkan pemansuhan kutipan tol di Plaza Tol Batu Tiga dan Sungai Rasau, Selangor; Bukit Kayu Hitam, Kedah; dan Eastern Dispersal Link, Johor dalam pembentangan Bajet 2018, Wan Azizah menukar pendiriannya.

Wan Azizah berkata beliau tidak bersetuju dengan pemansuhan keempat-empat tol itu kerana dakwanya ia akan membebankan rakyat.

Teruklah kalau dah jadi pemimpin begini?


giant-hypermarket5 Pasaraya Giant 
Akan Ditutup Serentak 5 November Ini..
Ini Solosi pekerjanya!
Informasi Baru Peluang Kerja Di Australia -Ibnu Hasyim.
Pihak kontraktur di Australia membuka peluang kerja-kerja baru bagi sektor pembinaan di bandar-bandar di Australia. Berminat, pihak kami sedia bekalkan maklumat. Begitu juga mengenai kerja petik buah.

2 comments:

Anonymous said...

betul ke dia kata begitu? atau hanya ambik petikan akhbar saja?

Anonymous said...

Beri la hujah lu, kalau dia tak kata begitu.
Atau lu tel tanya dia atau Amanah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails