Thursday, November 02, 2017

DAP Pun Sangsi Pada Dr M. Tanpa Mohon Maaf Terus Pimpin PH..

Teh Yee Cheu
NAMA YB Teh Yee Cheu hari ini semakin menjadi sebutan. Ini ekoran tindakan Adun DAP Tanjung Bungah itu yang mahu meninggalkan DAP berikutan kes tanah runtuh di Pulau Pinang baru-baru ini selain tidak lagi sehaluan dengan pimpinan DAP negeri.
Hari ini dalam akhbar NST dan The Star, Teh mendedahkan satu lagi faktor penyumbang ke arah keputusannya meninggalkan DAP. Kata beliau kehadiran Tun Dr Mahathir dalam PH tidak dapat diterimanya.
Tun kata beliau adalah punca kepada pelbagai masalah yang melanda negara dan rakyat hari ini. Tanpa memohon maaf atas kesalahannya yang lampau tambah Teh, Tun datang dan kini memimpin PH.
Tun sebenarnya bukan peduli sangat pada pembangkang tetapi beliau mahu memperkudakannya. Beliau turut mempertikaikan ideologi parti Bersatu atau PPBM pimpinan Tun. Apa ideologi mereka sebenarnya?
Yang jelas perjuangan Tun semata-mata untuk menjatuhkan seseorang dari jawatannya itu sahaja. Kalau sesiapa sahaja di luar PH mengeluarkan kenyataan seumpama ini, pasti ia dikilas dan dipertikai juak-juak PH. Nah sekarang yang berkata demikian adalah ADUN DAP yang partinya merupakan komponan PH.
DAP pun sebenarnya sangsi dengan kejujuran dan ketulusan Tun, tetapi masalahnya mereka juga mahu memperkudakan Tun untuk kononnya memenangi undi Melayu. Masing- masing kuda memperkuda.
Sia-sialah ahli dan penyokong di bawah yang tidak sedar-sedar. –HARAKAHDAILY 2/11/2017
Hasil carian imej untuk dap pecah
Imej yang berkaitan


giant-hypermarket5 Pasaraya Giant 
Akan Ditutup Serentak 5 November Ini..
Ini Solosi pekerjanya!
Informasi Baru Peluang Kerja Di Australia -Ibnu Hasyim.
Pihak kontraktur di Australia membuka peluang kerja-kerja baru bagi sektor pembinaan di bandar-bandar di Australia. Berminat, pihak kami sedia bekalkan maklumat. Begitu juga mengenai kerja petik buah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails