Wednesday, November 01, 2017

PAS Terima RM90J, Rupanya Ambiga Sumber Sarawak Report -Mohd Amar


PAS terkejut kenyataan Editor Sarawak Report, Clare Rewcastle-Brown, yang menamakan Datuk S Ambiga sebagai sumber rujukannya.
Bekas Presiden Majlis Peguam itu didakwa menjadi rujukan Clare yang mendakwa pemimpin PAS menerima wang RM90 juta daripada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.
Naib Presiden PAS, Datuk Mohd Amar Abdullah berkata, selama ini PAS tidak pernah mendengar Ambiga bercakap mengenai perkara itu.
Menurutnya, PAS hanya mengetahui isu tersebut daripada orang lain khususnya dalam ceramah.
“Tiba-tiba Sarawak Report mendakwa Ambiga yang bagi maklumat berkaitan perkara itu.
“Kita tidak menjangka perkara itu datang daripada Ambiga yang kita tahu hanya sumbernya dalam ceramah dan media sosial sahaja,” ujarnya selepas mesyuarat Exco di Kota Darulnaim hari ini.
Berikutan pendedahan tersebut banyak pihak termasuk Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan meminta Ambiga memberi reaksi terhadap dakwaan editor terbabit. - HARAKAHDAILY 1/11/2017giant-hypermarket5 Pasaraya Giant 
Akan Ditutup Serentak 5 November Ini..
Ini Solosi pekerjanya!
Informasi Baru Peluang Kerja Di Australia -Ibnu Hasyim.
Pihak kontraktur di Australia membuka peluang kerja-kerja baru bagi sektor pembinaan di bandar-bandar di Australia. Berminat, pihak kami sedia bekalkan maklumat. Begitu juga mengenai kerja petik buah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails