Sunday, November 06, 2016

Lakukan Seks Terbuka Tepi Tingkap, Tidak Salah Kerana Bilik Sendiri?

Hasil carian imej untuk Lakukan Seks Terbuka Tepi Tingkap, Tidak Salah Kerana Bilik Sendiri Gambar hiasan..

TANPA rasa malu, pasangan ini melakukan seks di tingkap meskipun mereka menyedari perbuatan berkenaan telah dirakamkan dan disaksikan oleh orang ramai ketika mereka menginap Motel One di London.

Pasangan itu dalam keadaan bogel ketika itu dan perbuatan mereka turut disaksikan oleh pekerja sebuah syarikat yang terletak di bangunan bertentangan.
Aksi memalukan itu mengambil masa selama 20 minit sebelum pasangan terbabit beredar dari situ.
Dalam pada itu, jurucakap hotel berkenaan memberitahu perkara itu tidak akan disiasat memandangkan mereka berada di dalam bilik sendiri.
“Apa yang kami perlu kata. Ia adalah bilik hotel. Kami tidak boleh memberikan komen terhadap tingkah laku tetamu,’’ katanya.
Sementara seorang pekerja di hotel tersebut memberitahu perbuatan memalukan itu bukan sesuatu yang mereka saksikan di hotel berkenaan setiap hari dan mereka sendiri tidak percaya dengan apa yang mereka saksikan.
“Ia dirakamkan minggu lepas dan sejak Isnin lalu, ia tersebar menerusi Whatsapp kepada semua pekerja hotel ini,’’ katanya yang menyifatkan pasangan itu sengaja berbuat demikian kerana mereka tahu kelibat mereka diperhatikan. 

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Samakah seperti satu golongan sesat tetapi mengaku Islam di Malaysia yang mengatakan tidak salah berkhalwat (bersekedudukan lelaki/perempuan bukan muhrim di tempat sunyi) dalam rumah sendiri, kerana ia tidak mengganggu orang ramai?
(IH)

3 comments:

Anonymous said...

Nauzubillah, kenapalah dihujung usia admin asyik cerita/tulis hal2 lucah & seks dlm blog. Apakah satu keseronokan terutama jika anak2 atau cucu/cicit tuan membacanya. Dimanakah maruah & akhlak kita sebagai umat nabi SAW yg mengaku Islam? Saya menyeru kpd pihak tuan hentikanlah menulis/mempamirkan gambar2 yg tak senonoh tu. Apakah kita mahu anak2 & generasi muda kita rosak akhlaknya akibat dari perbuatan kita? Apa yg a kita akan jawab kpd Allah SWT di padang masyar nanti?

Anonymous said...

Kesian anon di atas, masih tak faham lagi. Pegi belajar agama lagi. knp tak kritik akhbar & tv krajaan BN/Msia?

Gajah maksiat depan mata tak nampak.

Rakyat dakwah sikit pon dah latah. Pegi belajar lagi bagi cerdik sikit. Bengong!

Anonymous said...

Pas itu umno, umno itu pas, lupakan yg lain.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails