Tuesday, July 09, 2013

Tak Benar Isteri Punca Al Baradei Jatuhkan Mursi. Bersetongkol..

Ayatollah  Reza Mahdavi Kani

Dr El Baradei berkahwin dengan Aida Elkachef (gambar atas), seorang guru tadika di Sekolah Antarabangsa Vienna. Mereka mempunyai seorang anak perempuan, Laila, seorang peguam, dan seorang anak lelaki, Mostafa, seorang jurutera bunyi, kedua-duanya hidup dan bekerja di London, England.

Maklumat yang tentang ini boleh didapati di laman web Itali, http://web.tiscali.it/iranian/Notizia% 20arch001/15092004c002.htm

Laman web ini menerangkan isteri El Baradi sebagai warga Iran, dan sepupu kepada Ayatollah Mohammad Reza Mahdavi Kani, salah seorang daripada "mastermind" rejim Iran.

Dalam artikel oleh Dr Kameran Pirnia, dia menyatakan "... Baradei tidak boleh neutral terhadap Iran" kerana hubungan isterinya dengan Mahdavi Kani.

Kerana itulah (kononnya) semua perancangan AS dan PBB buntu setiap kali pemeriksaan ke atas loji nuklear Iran dilakukan Baradei.

Satu carian Google lagi mendedahkan bahawa Mahdavi Kani mengetuai Persatuan ulama militan Iran, salah satu kumpulan politik utama dalam kerajaan Theo-Nazi Iran.

Apa muslihat Baradei bersungguh-sungguh menjatuhkan Mursi atas desakan isteri?  Yang jelas Baradei memang barua AS dan ber'setongkol' dengan 'Kepala Syaitan' itu.

(IH/Sumber Gendang Perang) 

Lihat sebelum ini...
E-Buku IH-75: Dr Mohamed Mursi, Mujahid Akhir Zaman.

E-Buku IH-75: Dr Mohamed Mursi, Mujahid Akhir Zaman.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails