Saturday, July 23, 2011

Kempen Pilihan Raya Guna Gadis Separuh Bogel.

BEBERAPA wanita yang memakai coli dan seluar pendek membasuh sebuah kereta di Moscow kelmarin.
Penyokong seksi Putin cuci kereta

MOSCOW - Sekumpulan pelajar perempuan muda dan seksi dari Universiti Moscow menjadi perhatian selepas melakukan kerja-kerja membasuh kereta secara percuma di sini kelmarin, lapor sebuah akhbar semalam.

Dengan hanya memakai coli dan seluar pendek, mereka merupakan penyokong kuat Perdana Menteri Rusia, Vladimir Putin yang dijangka membuat pengumuman akan kembali bertanding dalam pilihan raya presiden tahun depan.

Mereka melakukan perbuatan itu bagi menarik sokongan orang ramai supaya menyokong Putin menjadi presiden. Namun, mereka hanya menawarkan perkhidmatan membasuh kereta itu kepada pemandu yang memandu kereta buatan Rusia seperti Ladas atau Volgas.

"Kami mengadakan perkhidmatan ini kerana sayangkan Putin," kata salah seorang pelajar tersebut.

"Kami pasti hanya sedikit pemandu yang akan menolaknya," kata salah seorang penganjur kempen membasuh kereta untuk Putin itu.

Menurut seorang lelaki, dia tidak pasti gadis-gadis itu benar-benar boleh membasuh kereta. Namun, dia suka melihat aksi mereka yang seksi itu. Satu blog yang diberi nama 'Kami Benar-benar Sukakan Putin' telah menarik lebih 110,000 ahli. - Agensi

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails