Saturday, May 27, 2017

Kisah Ramas Payudara Sampai Meletup, Di Kelab Malam KL.


PENGUNJUNG sebuah kelab malam popular di ibu negara gempar apabila seorang wanita tempatan pengsan di lantai berlumuran darah akibat payudaranya ‘meletup’ memercikkan cairan melekit.

Menurut portal antarabangsa, insiden yang sebenarnya berlaku pada malam minggu lalu itu menyebabkan ratusan pengunjung premis yang dirahsiakan namanya cemas seketika apabila menyangka ada pembunuhan kejam berlaku.
Menurut sumber polis yang enggan didedahkan namanya, mangsa dikenal pasti sebagai penduduk Kuala Lumpur yang sering mengunjungi kelab malam itu untuk berhibur dengan menari sambil mabuk akibat pengaruh alkohol.
“Saya kebetulan dekat wanita seksi itu yang bersama seorang lelaki tinggi lampai mungkin warga Barat sepanjang malam berpegangan erat tangan dalam keadaan khayal,” kata seorang saksi yang tidak mahu namanya disiarkan.
Menurut beberapa saksi lagi, pasangan itu berdakapan agak ghairah dengan si lelaki asyik memasukkan tangannya ke dalam skirt mini sambil meramas bahagian pejal montok buah dada wanita muda tersebut beberapa kali.
“Mereka langsung tiada perasaan malu sehingga menyebabkan beberapa pengunjung menegur pasangan itu agar pergi melakukan hubungan seks di dalam bilik hotel berdekatan jika tidak tahan,” kata seorang saksi lain pula.
Namun kira-kira pukul 1.30 pagi, ketika lelaki tersebut khusyuk meramas kuat payudara pasangannya, tiba-tiba buah dada wanita itu meletup menyebabkan cairan bertaburan di lantai dan wanita berkenaan menjerit kesakitan.
Mangsa kemudian rebah mengakibatkan ramai pengunjung yang sedang menari turut panik ketakutan melarikan diri apabila mereka pada mulanya menyangka wanita itu diserang kerana bahagian buah dadanya dipenuhi darah.
Beberapa pengawal keselamatan kemudian bergegas memberi bantuan kecemasan dan kawasan itu ditutup untuk membolehkan pasukan perubatan yang datang melakukan rawatan awal sebelum dibawa ke sebuah hospital.
Pihak polis yang tiba juga menutup kelab malam itu sepanjang hari untuk siasatan forensik manakala mangsa dilaporkan terpaksa menjalani pembedahan untuk membaik pulih payudaranya yang agak rosak dipicit kuat.
Doktor mengesahkan bahawa buah dada wanita berkenaan dijangka mengambil masa agak lama untuk dipulihkan kembali kepada asal manakala pesakit tersebut bakal mempunyai kesan parut dan emosi untuk jangka masa lama.
Dalam pada itu, siasatan awal mendapati mangsa mungkin pernah menjalani pembedahan kosmetik untuk menjadikan payudaranya montok hebat di luar negara dengan kos murah.   -Agensi
Hasil carian imej untuk kelab malam
Hasil carian imej untuk kelab malam
Imej yang berkaitan
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Kelab-kelab malam di bandar-bandar di Malaysia, mungkin semuannya menjadi pusat maksiat. Bukan lagi pusat hiburan, tetapi menjadi pusat yang menimbulkan malapetaka dan bencana kepada rakyat. Di situ ada arak kencing syaitan, penajis zina, judi, sebaran dadah dan lain-lain.
Sudah sampai masanya, pihak berwajib menanganinya, dengan menghapuskan  aktiviti-aktiviti hiburan palsu tersebut, sesuai dengan Perkara 3 Perlembagaan Persekutan 'Islam adalah agama bagi Persekutuan'. Bukan hiburan yang membawa ke neraka, samada neraka dunia dan akhirat.

7 comments:

Anonymous said...

Apa2 berita yg berkaitan seks, memang jadi kesukaan ibnu hasyim... dihujung ceritanya, mulalah konon iktibar akan ketidakpatuhan syariahnya... hmmphhh

Anonymous said...

Itulah dakwah yang sesuai kepada orang macam kamu. tu sebab lu minat.

Ha ha ha kpd anon May 27, 2017 at 10:30 AM

Anonymous said...

bulan posa yop!

Anonymous said...

bulan posa takleh dakwah? Lu tengokk tv tak bulan posa, ada gambar pompuan tak tutup aurat. termasuk pembaca beritanya. kenapa lu tak marah Najibu? gambaq bini dia tak tutup aurat pun siar dlm tv. tv tiga suku..

Pasai lu diam macai babi DAP..

Anonymous said...

Kita bersetuju dengan cadangan Tuan Ibnuhasyim supaya pihak berkuasa menghapuskan aktiviti-aktiviti hiburan palsu tersebut, sesuai dengan Perkara 3 Perlembagaan Persekutan 'Islam adalah agama bagi Persekutuan'.

Anonymous said...

Ana sokong.

Anonymous said...

Boleh... Cuma tertanya2 perlu letak gambar ke? Huraian perlu detail ke?

Ahli PAS, kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails