Tuesday, May 13, 2014

Ustazah Mencabul, Ramas Buah Dada Muridnya..
gambar hiasan


JERTIH: Seorang pelajar perempuan tingkatan tiga sebuah sekolah menengah di daerah ini mendakwa dicabul oleh guru agama perempuan sekolahnya pada waktu persekolahan pagi Jumaat lalu.

Difahamkan, kejadian itu berlaku jam 9 pagi ketika mangsa berada di koridor bangunan kelas untuk menunggu kedatangan bapanya ke sekolah bagi bertemu guru untuk membincangkan masalah mangsa yang dipukul pelajar perempuan lain sehari sebelum itu.

Menurut sumber, ketika berada di koridor itu, mangsa terserempak dengan ustazah tersebut yang menegur kain tudung dipakainya selain bertanya khabar mengenai kejadian dia dipukul.

Mangsa kemudian mendakwa ustazah tersebut telah meramas buah dadanya ketika memeriksa tudung dipakainya sehingga menyebabkan mangsa berasa sakit.

“Mangsa menangis kesakitan dan memaklumkan kejadian itu kepada bapa dan ahli keluarganya sebelum bapa mangsa membuat laporan di Balai Polis Kampung Raja,” katanya.

Difahamkan juga ustazah terbabit turut membuat laporan polis terdahulu sebelum itu.

Ketua Polis Daerah Besut, Superintendan Kamaruddin Mohd Zakaria ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan, bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai kejadian itu. (SH)

1 comment:

Anonymous said...

Di samping mendidik pelajar di sekolah dari segi pelajaran agama mahupun moral, ustazah itu sendiri telah lupa hukumnya perempuan yang melakukan hubungan jantina sesama perempuan (lesbian).Dia sudah tidak lagi mengenal antara dosa dan pahala, baik dan buruk. Akhirnya perbuatan terkutuk itu terjadi dengan dia tergamak untuk mencabul anak muridnya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails