Thursday, July 25, 2013

Gadis Tahanan Dikahwini Dulu Sebelum Dihukum Mati.


Tentera Basij Iran
ANGGOTA Basij Iran dilaporkan sangat ditakuti kerana dilaporkan kerap melakukan hubungan seks terhadap tahanan wanita yang masih perawan, sebelum tahanan wanita itu dihukum mati. Perkahwinan ini adalah "ritual" wajib, kata salah satu anggota tentera Basij tersebut.

Salah seorang anggota tentera yang tidak mahu disebutkan namanya mengatakan, ini adalah sebahagian perintah dari pemimpin tertinggi Iran Ali Khameini. Kepada The Jerusalem Post, anggota tentera ini mengatakan bahawa pada masa berumur 18 tahun dia pernah diberi "kehormatan" oleh Khameini untuk sementara waktu "menikahi" tahanan wanita muda sebelum mereka dijatuhkan hukuman.

Di negara penganut Syiah ini, adalah haram melaksanakan hukuman mati terhadap wanita jika tahanan tersebut masih perawan, demikian menurut salah seorang bekas anggota Basij.

Dikutip dari laman Muslimdaily, kerajaan menetapkan pesta "perkahwinan" semalaman sebelum tahanan wanita dijatuhkan hukuman. Wanita tersebut disuruh melayani nafsu seksual lelaki. Setelah digauli suami "barunya", maka tahanan wanita sudah "halal" untuk dilaksanakan hukuman.

"Aku sangat menyesal, walaupun perkahwinan itu sah dan halal di sini", kata bekas tentera tersebut kepada Jerusalem Post.

Beberapa tahanan wanita diberi ubat tidur untuk membuat mereka tidak sedar, kerana biasanya mereka melawan semasa disetubuhi. Menurut banyak saksi, mereka lebih takut pada "malam pertama" mereka daripada hukuman mati yang akan dilaksanakan ke atas mereka.

"Aku dengar mereka manangis kuat dan berteriak setelah proses hubungan seks itu selesai," jelas mantan tentera tersebut.

"Aku tidak akan lupa bagaimana salah seorang gadis tersebut mencakari wajah dan lehernya sendiri dengan kuku-kukunya setelah dia disetubuhi. Dia cedera akibat cakaran kukunya sendiri. "
(IH/sumber islampos.com). Wallahu'alam bissawab والله أعلمُ بالـصـواب

5 comments:

Anonymous said...


Celakalah pengikut Syiah yang menzalimi dan membunuh orang-orang Islam Sunnah Wal Jamaah di Iran, Iraq, Syria dll! Amin. celakalah orang-orang Syiah yang menfitnah dan menghina sahabat-sahabat Nabi Muhammad s.a.w. .

Kita tahu Syiah sedang sibuk menzalimi dan membunuh orang-orang Islam Sunnah Wal Jamaah di Timur Tengah dan mereka berpura-pura baik dengan orang-orang Islam Sunnah Wal Jamaah di negara kita kerana bilangan mereka (Syiah) yang sedikit.

agen jamsi said...

syiah sesat

agen wsc biolo said...

sunni bersatu lawan syiah

jamkho said...

nanti di akhir akan kami perangi syiah sampai habis

wsc biolo said...

syiah si munafik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails