Thursday, September 16, 2010

Isu Sosilawati: Ingat & Kerja SuruhanNya -K/Muslimat PAS

Majlis baca yasin dan tahlil.

Ketua Dewan Muslimat PAS
GOMBAK 16 Sept 10: SENTIASA mengingati Allah dan mengerjakan suruhanNya supaya hidup lebih tenang dan selamat, kata Ketua Dewan Muslimat PAS Pusat Ustazah Nuridah Salleh yang mengetuai rombongan Dewan Muslimat PAS, sewaktu berpesan kepada anak-anak jutawan kosmetik Allahyarhamah Datuk Sosilawati Lawiya di majlis bacaan yasin dan tahlil di kediaman mereka, di Taman Harmonis pagi tadi.

Seramai lebih 50 anggota Wanita KEADILAN dan Dewan Muslimat Gombak mengadakan majlis bacaan yasin dan tahlil di kediaman jutawanterseut. Rombongan Wanita KEADILAN diketuai Ketua Wanita Selangor, Haniza Talha yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri Taman Medan.

Mereka tiba di kediaman Alllahyarhamah kira-kira pukul 10.45 pagi dan kemudian mengadakan bacaan yasin dan tahlil di ketuai oleh Ustazah Nuridah. Haniza dalam ucapan ringkas beliau berkata Wanita KEADILAN mendoakan agar ahli keluarga Allahyarham menguatkan semangat untuk meneruskan kehidupan.

"Walaupun siasatan DNA oleh pihak polis belum konklusif namum kita mendoakan yang terbaik dan sudah tentunya ada rahmat disebalik apa yang berlaku," kata Haniza.

Selasa lalu Presiden KEADILAN, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim serta Ahli Parlimen Gombak, Azmin Ali mengunjungi keluarga Allahyarhamah Sosilawati. (AK)

Lihat keseluruhan isu Datuk Sosilawati...

Bahagian IV

Bahagian III
Bahagian II (10 artikel) & Bahagian I (10 artikal)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails