Tuesday, December 01, 2020

Merubah wabak Covid 19 menjadi peluang, menerima "Sijil Pelancongan Selamat" di Turki.

 

Pelancong Rusia &Ukraine belokkan laluan ke Turki untuk pelancongan ski

Destinasi ski terkemuka di Turki, Palandöken di Erzurum, Erciyes di Kayseri dan Uludağ di Bursa bersiap untuk membuka musim pada bulan Disember.

Kemudahan yang menerima "Sijil Pelancongan Selamat" dan menerapkan semua langkah-langkah kesihatan dalam ruang lingkup memerangi jenis baru coronavirus (Covid-19), terus bekerja untuk mengubah kemelesetan dalam tempoh wabak menjadi peluang.

Ketika negara-negara yang mempunyai destinasi ski seperti Switzerland, Perancis dan Austria menutup lalu lintas syarikat penerbangan mereka bagi memerangi kes-kes Covid-19 yang meningkat pesat di Eropah, pengusaha pelancongan di Rusia dan Ukraine beralih arah ke Turki.

Pusat Ski Erzurum Palandöken, yang mempunyai tempahan baik dari Ukraine dan Rusia, akan membuka musim ini pada 4 Disember.

Pada 27 Disember, tiga penerbangan langsung seminggu dijadualkan tiba di Erzurum dari Ukraine dan Rusia.

Di samping itu, 2-3 pesawat dari kedua-dua negara ini dijangka tiba di Bursa setiap minggu. (IH)

Pelancong Rusia dan Ukraine Belokkan Laluan ke Turki untuk Pelancongan Ski. Destinasi ski terkemuka di Turki, Palandöken di Erzurum, Erciyes di Kayseri dan Uludağ di Bursa bersiap untuk membuka musim pada bulan DisemberKedatangan pelancong ke Turki susut 30 peratus pada April Imej mungkin tertakluk pada hak cipta. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails