Friday, April 10, 2020

Ketua Pemuda Armada, Antara 6 Ditahan Miliki Air Ketum

KETUA PEMUDA ARMADA ANTARA DITAHAN MILIKI AIR KETVM // LUCUNYA ...

Tapah – Ketua pemuda sebuah parti politik antara enam individu yang ditahan memiliki air ketum dalam satu serbuan di sebuah rumah di Bidor Jaya semalam.

Kesemua lelaki berusia lingkungan 22 hingga 45 tahun itu ditangkap sekitar jam 4.30 petang. Ketua Polis Daerah Tapah, Superintendan Wan Azharuddin Wan Ismail berkata, serbuan turut menemui cecair dipercayai air ketum sebanyak 19.5 liter dan 990 mililiter ubat batuk.

“Kita menerima maklumat daripada orang awam wujud kegiatan ketum di situ dan serbuan yang dilakukan berjaya menahan enam lelaki.
“Kesemua mereka direman selama empat hari sehingga Isnin depan bagi membantu siasatan,” katanya.

Menurutnya, kes akan disiasat di bawah Seksyen 12(3) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan Seksyen 30(3) Akta Racun 1952. Walaupun tidak menyebut sebarang nama, namun menurut sumber salah seorang yang ditangkap adalah merupakan Ketua Pemuda Armada. (S.Tv)

8 comments:

Anonymous said...

Depa dok fitnah lobai. Rupanya udah pekena ketum. Lahabau betui.

Anonymous said...


PPBM armada PUKIMAK , TUN MAHATHIR HARAMJADAH , PN PPBM PROXI MAMAK MAHADTIR MANDELIAR , PAS KUDA TROJEN TUNGGANGAN MCA MIC DAYAK IBAN , DILANCAP MAHATHIR SEMUANYA ,

PADAN MUKAAAAAAAAAAAAAAA...................

Anonymous said...

Yg lulus operasi kilang arak pun orang depa juga. Lahanat betui. Ketum dengan arak adik beradik tu. Dulu ketuanya lapor polis hilang 250 000 dalam rm. Rosak malaysia bawah pengurusan kutu mabok.

Anonymous said...

Mujur ada pas.

Anonymous said...


pas braheng air kumboh tu ker? , hok deham kawae air suam denge noni tik tok tuh........

SUME hamPASSSSSSSSSS BLAKO LAKO............

Anonymous said...

Ikan mati kerana kumbahan bahan kotor kilang. Hampaeh. Menteri jas dah ambil tindakan. Tahniah. Sama2 jaga alam sekitar. Sama2 jaga bahasa. Elak maki dan fitnah seperti puak pkr, pan yg berguru dengan dap.

Anonymous said...

RBA ternakan DA-Pigs mabuk todi.

Anonymous said...

Walaupun tidak menyebut sebarang nama, namun menurut sumber salah seorang yang ditangkap adalah merupakan Ketua Pemuda Armada. (S.Tv)

Walaun2 dah meroyan...kuat betul admin buat fitnah.bagi geng walaun dan lobai..fitnah tak berdosa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails