Sunday, January 22, 2017

Artis Wanita Ini Terlondeh Ketika Menyanyi Nampak..

Hasil carian imej untuk Penyanyi Popular Serbia Malu Besar

HALAMAN HIBURAN

AKIBAT terlalu asyik menyanyi, seorang bintang pop Serbia, Milica Pavlovic kononnya ter'malu besar' apabila korset yang dipakainya terlondeh, telah mendedahkan payu daranya ketika dia sedang menghiburkan penonton dalam satu konsert.
Hasil carian imej untuk Penyanyi Popular Serbia Malu Besar
Milica, yang memakai pakaian ketat itu tidak menyedari keadaan berkenaan dan terus menari serta melompat di sekeliling pentas.
Sementara penonton yang menyaksikan hiburan percuma itu, tidak melepaskan peluang untuk merakamkan insiden yang memalukan dan kemudian memuatnaik video berkenaan dalam YouTube.

Di Malaysia pun pernah berlaku begitu. Sebenarnya tiada bezanya antara 'terlondeh' dengan 'melondeh' melalui pakaian yang tidak menutup aurat dan tidak bertamaddun.

Apa kata puak-puak agama atau menterinya dalam JPM?


PERHATIAN
Peluang kerja kosong di Korea Selatan hanya dengan modal RM3,00 termasuk tambang dan khidmat

13 comments:

Anonymous said...

tah ape ape post bende bende ginih

ban khong said...

Pak Aji Oi. Benda macam ni tak payah post la. Kelabu mata O. Hahahhahah

Anonymous said...

ayat ini kena atas kepala kot.
'Di Malaysia pun pernah berlaku begitu. Sebenarnya tiada bezanya antara 'terlondeh' dengan 'melondeh' melalui pakaian yang tidak menutup aurat dan tidak bertamaddun.

Apa kata puak-puak agama atau menterinya dalam JPM?'.

Teruskan dakwah Encik Ibnu..

Anonymous said...



Tontowi: Makacih..makacih pak hashim,sekurang2nya ahli2 kita dpt juga nonton seperti aku tonton kat german tu.Tapi aku kantoi,sebab si Dapig yg ikut sama aku tu ada simpan receipt paypervieww.mintak2 dia tak keluarkan masa pilihanraya nanti.aku rasa dia ni masih jaga kemaluan aku lagi

Unknown said...

(Viral). Terbukti. Duduk Diam Dapat Duit. Peluang Pelaburan International Platform. Modal RM 4,600 Potensi Pendapatan RM 600,000

Profit Investment USD 1,000,000 Dalam 6 Bulan. WhatsApp utk Bukti. 


Assalamualaikum, 

Channel dicipta untuk sesiapa yang berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) walaubagaimanapapun withdrawal boleh dilakukan pada bila2 masa. 

Mengapa saya sarankan Minima 3 tahun? 

Mari lihat potensi investment anda.... 

>> Investment at joining USD1,000 .... 
>> Investment grow by 2 times within 6 months (USD 2,000) 
>> Investment grow by 4.65 times within 12 months (USD 4,650) 
>> Investment grow by 10.76 times within 18 months (USD 10,760) 
>> Investment grow by 24.89 times within 24 months (USD 24,890) 
>> Investment grow by 57.57 times within 30 months (USD 57,570) 
>> Investment grow by 153.15 times within 36 months (USD 153,150) 

Bayangkan....USD1000 pada bulan permulaan menjadi USD 1000 x 153.15 pada bulan 36 = USD153,150 = RM658,545 

Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform. 
Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda. Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan. 

Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini. 

Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :- 

Feb 2014 : 21.35% 
Mar 2014 : 18.47% 
Apr 2014 : 18.18% 
Mei 2014 : 20.01% 
Jun 2014 : 16.38% 
Jul 2014 : 21.35% 
Aug 2014 : 19.31% 
Sept 2014 : 18.78% 
Okt 2014 : 21.19% 
Nov 2014 : 30.00% 
Dec 2014 : 25.13% 

Jan 2015 : 22.98% 
Feb 2015 : 23.53% 
Mar 2015 : 31.13% 
Apr 2015 : 29.94% 
Mei 2015 : 27.27% 
Jun 2015 : 22.53% 
Jul 2015 : 26.12% 
Aug 2015 : 19.83% 
Sept 2015 : 24.80% 
Okt 2015 : 19.79% 
Nov 2015 : 19.79% 
Dec 2015 : 14.50% 

Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details. 

Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari. 

Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun? 


Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
======================================================= 

Bulan 0 = RM 4,600.00 
Bulan 1 = RM 5,290.00 
Bulan 2 = RM 6,083.50 
Bulan 3 = RM 6,996.00 
Bulan 4 = RM 8,045.40 



Bulan 12 = RM 24,611.20 
BULAN 13 = RM 28,302.80 
Bulan 14 = RM 32,548.20 
Bulan 24 : RM 131,675.80 
Bulan 25 : RM 151,427.20 




==================== 
Bulan 36 : RM 612,607.40 

==================== 

Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Prodesional ini:- 

Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan mebawa pulangan sehingga RM 6 JUTA. 

Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details. 

Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 
Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 

DAFTAR PERCUMA

IGOFX KL 
http://igofx.com/?code=357423
 

Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) untuk profit 15% ke 25% Sebulan

Ir Anonymous said...

Mujurlah org dah lupa bahawa yg simpan resit tu ada banyak foto dgn diyana.. bukti kukuh tu.. kalau setakat resit boleh aja dimanipulasi. Tu belum tgk pengakuan kak normah di kota bharu.. dgn siapa ntah.. cer tanya mahfuz..

Anonymous said...

haha..klu kena btang idung sendiri kata receipt boleh dimanipulasi,kesalahan sangup dipertahankan demi quran dan hadith.KALAU MAT SABU BERSALAH,bawalah ke mahkamah,kalau dah salah salah la,tak kira dia geng kita atau musuh.Itu belum cerita mohktar senik lagi.sampai sekarang 90juta tak saman-saman???

Anonymous said...

Jangan pula lupa tentang kelucahan Mokhtar Senik, bekas ahli al Maunah yang menghantar gambar kontolnya kepada seorang wanita....walaupun "wanita" tersebut pasang perangkap.

Katanya orang kuat agama, ydp pas pahang lagi, tapi perangai macam syaitan, baru kena pancing dah gelojoh nak tunjuk konek. Malulah lebai islam macam tu.

Anonymous said...

Heheheheh

Ir Anonymous said...

Aku tak suruh tanya mat sabu cuma suruh tanya kak normah.. abang suka bulu kak normah..

Anonymous said...

Ir anon lebih baik ko tanya lebai Hadi.

ban khong said...

Hmmmm... Ir, komen pon agak2 la. Tak payah la kot sampai tara tu. Jaga adab la kita Orang Islam.

Anonymous said...

Orang pendek mana tau adab? Menipu dan merapu dia terer ler. Tengah tunggu si pendek tu cabar je. Siaplah akan ku siarkan nama penuh siap dengan nombor mykad, alamat dan nombor telefon sekali. Cepatlah cabar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails