Sunday, January 17, 2016

11 Rancangan DAP Menjelang PRU ke 14


1. DAP akan tentang PAS dalam apa sahaja yg ada kaitan dengan Islam
2. DAP akan tentang orang Islam mahu beramal dgn ajaran Islam termasuk hudud
3. DAP jadikan PAN boneka DAP, sponsor program PAN supaya PAN menjadi perisai dan peluru DAP (projek melayu Islam gaduh dgn melayu Islam)
4. DAP sudah jadi anti-Islam secara terbuka
5. DAP akan gunakan PKR sebagai batu loncatan untuk kuasai Parlimen (PKR lemah dan tidak dominan dalam Pakatan Harapan, serta akan tunduk keada tekanan DAP selepas PRU 14)
6. DAP akan gunakan PAN sebagai “penyambung galah” kpd DAP untuk mencapai sasaran mereka untuk kuasai Parlimen (PAN boneka DAP)
7. DAP akan manipulasi sentimen kaum Tioghua untuk kaut ahli MCA dan ahli Gerakan bagi menyolong DAP dalam PRU 14 agar BN tumbang.
8 DAP percaya DAP dilihat oleh orang Tionghua Malaysia sebagai hero orang tionghua Malaysia dan MCA serta Gerakan tidak lagi dilihat pembela orang Tionghua…..
9. DAP tak mahu ahli MCA dan Gerakan masuk DAP beramai-ramai kerana bimbang dituduh parti rasis cina
10. DAP akam gunakan Melayu dalam DAP untuk kaburkan masyarakat Melayu Islam; dan DAP akan terus sasarkan tokoh2 Melayu untuk masuk DAP
11. DAP cuba tawan Sarawak dalam PRN (kerana Sarawak lebih stabil dari Sabah) untuk membantu Obama USA menjadikan Sarawak sebagai pangkalan tentera Amerika bagi berhadapan dengan dgn kuasa besar iaitu Cina, Amerika sudah pun masuk ke Laut Cina Selatan untuk provokasi Cina. DAP sokong TPPA di Malaysia kerana PAP Singapura sokong TPPA dan ramai orang Tionghua Malaysia Singapura adalah ahi perniagaan yang mendapat banyak keuntungan dari TPPA biarpun negara ini akan dikuasi oleh kuasa asing……DAP bakal gadai negara kepada kuasa besar. PANXXX akan sokong DAP 100% kerana sudah termakan budi $$$$$$$$ dan terpaksa bayar body  (albangikuching)

14 comments:

Anonymous said...

Kalau benar sungguh bagai ditulis,sila buat akuan bersumpah dan report polis."bakal mengadai" masaalahnye skrg dia tak berkuasa lg,yg dah terbukti mengadai tanah bndar malaysia mcmane pulak

Anonymous said...

Berkat kah HIDUP cow dgn menjadi PEMFITNAH

Anonymous said...

Siapa yg pajakkan tanah genting highland.. siapa yg luluskan bauksit di pahang.. siapa yg arahkan tabung haji beli tanah dgn harga yg mahal..siapa yg terpaksa jual loji jana kuasa elektrik dan bandar malaysia kpd kuasa asing..semuanya salah DAP

Anonymous said...

Pemilik blog ini kena mohon maaf sebelum mati kerana dosa fitnah amat berat.

Anonymous said...

bloger pan jd penfitnah tak nmpak pulak..

Anonymous said...

kalau semua cina sokong dap pasai apa omno tak mau sokong pas
jangan jadi boddo
orang islam hidup untuk dunia dan akhirat

sade said...

ya الله
dah sah2 fakta2 yg salah ditulis ��
beginikah yg diajarkan oleh ugamawan PAS? ������

Anonymous said...

Hoi sade & anonymous sekelian. Ini bukan fitnah tapi persepsi berdasarkan tindakan tidak beretika DAP&PAN. Parti Gerakan/BN dengan UMNO sebagai broker turut aniayai orang Islam di Penang. Wahai ahli PAN bawahan, kembali istiqomah bersama PAS untuk halang impian DAP. Ahli UMNO juga, tinggalkan bahtera BN yang hampir karam. Bersama PAS membina negara sejahtera.
@Ishak

Unknown said...

Itu persepsi sy setuju.. Dan saya berharap biarlah persepsi ini berterusan sehinggalah PRU14.. Diharapkan DAP dan PAN x mahu berubah menangani persepsi ini.

Anonymous said...

modai dah tak dak, hang pi buat bisnis juai org kat autrolia lagi baik dari buat fitenah

Anonymous said...

DAP rasis

Anonymous said...

diorang dah buta hati dan mata duitan...
mana nak nampak...

Anonymous said...

betul tu... setuju..
sade tak nampak semua2 ni...
dia dah OKU... buta hati... wahan

Anonymous said...

keh keh keh... takde modal lah tu... sah2 DAP tu rasis.. PAN tu bodoh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails