Wednesday, February 11, 2015

Pegang & Sign Autograf Di Payudara. The Red Warrior?SUKAN
Tidak diketahui tarikh dan lokasi, gambar di atas menunjukkan seorang pemain bolaspek dipercayai pemain import Kelantan atau The Red Warriors (TRW) sedang menurunkan autograf kepada seorang wanita peminat pasukan itu.

Gambar berkenaan tersebar luas di laman Twitter dan mengundang pelbagai spekulasi dan ada antara mereka yang mengatakan itu adalah pemain import Kelantan. Pada siapa pula agaknya diturunkan tandatangannya itu?

Ada juga cakap-cakap bahawa wanita itu adalah isterinya. Cuma penulis agak pelik kenapa perlu menandatangani autograf dalam keadaan begitu di depan orang ramai. Apapun gambar ini sudah pun menjadi viral di internet dan bermacam-macam spekulasi telah timbul.

Jika betul pun, mungkin ada jawapan yang boleh diberikan atau penjelasan kepada para peminat Kelantan dan juga pengguna laman sosial di internet. Kalau ada yang mengetahui berkenaan gambar di atas tu, boleh juga menulis berkenaannya di ruangan komen.
- MYNEWSHUB.CC

Komen Weblog Ibnu Hasyim:  Inikah bentuk sukan dan didikan yang ditarbiah di negara umat Islam ini? Kalau begitu, tolak BN segera, ia berperanan menjauhkan Islam dari penganutnya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails