Wednesday, October 10, 2018

Kalau PH Kalah, Bukan M Saja Dipenjara, G/Eng Pun Kerana Rasuah..




11 comments:

Mohammad Azren said...

Kalau Lobai tak sapu 90J. Tidak perlu khuatir. Kalau sapu .....sendiri mahu ingat. Hehehekikikihahahakahkahkah

ted manoff said...

Tuan ibnu dahh beraq belom pagii nii..kikiki..💩💩

Anonymous said...


Cuma beza nya ..

Mahathir dan LGE akan di pakai baju Oren SPRM.

Pendakwaan di buat berdasarkan pd andaian dan bukti yg di reka.

Media di kawal oleh BN menyiarkan maklumat yg berat sebelah.

Tuduhan tidak melibatkan duit rakyat berbillion-billion.

PDRM cuma geledah dokumen dan komputer di rumah dan di pejabat sahaja.

Mahathir dan LGE akan guna ceramah dan berdemo. Bukan duduk di rumah guna FB membela diri mereka.

Anonymous said...

tkpayahlah berkalau kalau. realitinya najib dan hadi dipihak yg kalah. itulah kejayaan terbesar rakyat malaysia.

klu najib terus menang silap2 jholow jd penasihat ekonomi atau menteri kewangan.

anyway berkalau kalau lah pas dn umno utk tempoh 4 tahun ni dan tahun2 seterusnya. puaskanlah trauma tu. berangan2 lah semua pemimpin ph maasuk penjara. pastu gelak atau takbir sorang2.

Anonymous said...

Sape yg ade bukti lim gone eng rasuah?..

Kalo ph kalah najib akan lanyak tun madey...

Anonymous said...

Cerita basi babi tunggang si kulup.
Dah muak nak dengar babi trooper PH..
Ha ha ha.
Makan dedak buta, tak buat kerja..
Ha ha ha

Anonymous said...

yg hidang cerita basi ni ibnu la. kira kau nk kata ibnu tunggang si kulop ke. sudah berlaku perpecahan sesama cybertrooper walaun ke. elokla tu

Anonymous said...

Bagus juga cadangan guang en. Ph dah start panggil najib, nanti ada peluang lah parti lain panggil madey, anwar,kid siang, dan guang en, sebab mereka ni kaki belit dan politik menipu utk menang. Kelompok banyak kes, dengan pati, rasuah banglo, liwat, isu agama pulak bawak liberal satu agama asalnya dari barat. Di malaysia dikembangkan oleh islam yang bukan ulamak tapi yang belajar dengan ustaz google spt mahatir, anwar, sabu dan ramai lagi. Dap pulak dengan avangelist.

Anonymous said...

Hahaha. Kesian kau makan upah dengan kafir dap

Anonymous said...

Apa punya manusia. Tanya orang dah berak. Dia ni jenis simpan najis. Najis tu guna utk fitnah .

Anonymous said...

Dengan menggunakan alasan hutang negara ialah RM1 trilion, kerajaan sudahpun mengumumkan bahawa bajet untuk 2019 bakal mengenakan lebih banyak cukai dan akan ada langkah menjual tanah dan aset negara.

Tony Pua yang merupakan pembantu khas kepada Menteri Kewangan Lim Guan Eng telah menjelaskan lagi bahawa kerajaan akan jual (cairkan) aset dan saham Khazanah dan PNB untuk "membayar hutang".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails