Sunday, October 21, 2018

Adegan Seks Di Tepi Tingkap. Apa Dapat Dari Berita Ini?


Video adegan seks di tepi tingkap jadi bahan gurauan

SEPASANG kekasih yang dirakam sedang melakukan hubungan seks di tepi tingkap menjadi bualan dan gurauan netizen.

Rakaman video menunjukkan pasangan itu sedang melakukan hubungan seks dan ia telah dimuat naik di Facebook.
Video itu menjadi tular dan telah dikongsi lebih dari 3,000 kali dan turut mendapat komen-komen melucukan daripada netizen.
“Orang sentiasa tanya apa yang saya lihat di London Road, jadi inilah magis tempatan sebagai permulaan…” ujar salah seorang pengikut Facebook.
Seorang lagi pengguna Facebook memberi komen: “Saya telah menemui tempat membaiki telefon yang mampu bayar,” gurau Lewis Browne.
Aksi seks di siang hari itu berlaku di sebuah bilik yang terletak di atas sebuah kedai membaiki telefon. –Mirror.uk
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Uji minda? Apa, yang anda dapat dari berita ini? Dari segi agama dan dakwah.. Lucah? Atau apa-apa saja? Atau apa yang boleh dinasihati kepada kerajaan PH?

25 comments:

ted manoff said...

Tuan ibnu dh salah berfikir..konon benci tapi tuan ibnu sendiri tgk video tuu..semalam berapa round tuan ibnu..kikiki..berapa biji pil kuda tuan ibnu telan..insaflah tuan ibnu tua dahh..hentikn sikap adudomba..

ted manoff said...

Tuan ibnu tlg jgn klon2 nama nii..saya lagii sibuk xleh nk online nii..full video ada tk tuan ibnu..kikiki..

Anonymous said...

berita dari ibnu yang jelas kepala HOTAK sex hasil dari tarbiah lobai dari PartiAjaranShiah yang peningg kerana terlalu berat kopiah sorban kat kepala atas tetapi kepala selalu mencanak-canak selalu nencari foto/video lucah seluruh negara hingga ke German

Anonymous said...

Itu pandangan ted momot. Dia berpandangan begitu, kerana otak dia begitu, sentiasa blue.
Lagi, babi tungggang sepertinya, sentiasa klon nama atau gambar orang lain, terutama gambar bekas PM Najib.

Ha ha ha.. gila babi.. tungganng si kulup.

cik siti said...

Apalah awak ni,sekarang cina india dh bersunat tahu! Entah2 lebai pas yg kulop sebab tu asyik ingat seks saja.lebai pas tk sunat taik palat banyak!

ted manoff said...

K'jaan PH kena fikir supaya perkara di atas tidak berlaku di Msia. Maaf, baru nak tobat sikit-sikit..

cik siti said...

bagus ted manoff , buang tahi palat busuk awak.
Hiiii

Anonymous said...

cik siti pergi Gganu
cik minah pegi Klate
Yoh chik pas tak tau
slimah pas kuat gete


basoh kuyup habih leba2 pah sume

ted manoff said...

Apa nii tuan ibnu..klon2 plk..cik siti pun dh meluat dgn perangai tuan ibnu..kikiki..

Anonymous said...

cik siti bajunya terbuka
cik minah datang memeluknya
tajuk ni ibnu paling suka
yohcik sah naik batangnya

Anonymous said...

Ibnu suka blue...

Anonymous said...

Selepas Zahid Hamidi, giliran PAS pulak ..?
45 pertuduhan. Semua orang ternganga. Ingatkan Najib Razak sahaja yang akan menerima karma. Ingatkan Najib sahaja yang banyak pertuduhannya.

Pada awalnya heboh diperkatakan hanya Yayasan Akal Budi, rupanya lebih banyak skandal didedahkan. Baru ada akal. Mungkin benar juga, menanam budi, akalnya ingin balasan.

Nilainya pula mencecah RM114 juta. Bukan satu angka kecil. Rakyat ketar lutut mencari rezeki siang malam nak mendapatkan RM100 sehari. Bagi mereka nilai jutaan ringgit menjadi bahan mainan.

Bagi pendapat aku, terlalu awal untuk mendakwa Zahid. Patutnya biarlah dia mengaum dulu 'hidup melayu' ... 'perkasa Islam' sehingga masuk tahun ke 3 sebelum PRU 15. Bila dah dekat PRU 15, baru letupkan pendakwaan. Itu mungkin pendapat nakal aku sahaja, tetapi yang pasti SPRM dan pihak berkuasa telah menjalankan amanah yang diberikan oleh rakyat sebaiknya.

Kalau nak ungkap kisah Najib dan Rosmah, rasanya panas tu belum reda lagi. Banyak lagi kejutan yang kita akan jumpa.

Biar dulu Zahid Hamidi minang meminang antara UMNO dan PAS.

Bukankah PAS seronok sangat nak bekerjasama dengan UMNO. Bukankah PAS dan UMNO saling balas kunjung mengunjung. Tetiba jadi macam ni. Apakah PAS akan menjauhkan diri atau berdiri teguh disebelah Zahid Hamidi dan UMNO?

PAS diam seribu bahasa. Di website rasmi pun tiada berita tentang Zahid Hamidi. Mungkar ke tidak perbuatan Zahid Hamidi? Kenapa diam...?

Atau menanti giliran selepas Zahid Hamidi...? Jangan kita berfantasi jauh. PAS bukan jenis parti macam tu. RM90 juta hanyalah satu fitnah Mahfuz dan beberapa pemimpin lawan. Hahahahha... lupa pulak. PAS kata nak saman Mahfuz Omar... bila tu...?

cik siti said...

Berita yg tidak keluar harakah.hahaha



Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad diiktiraf sebagai antara individu Muslim paling berpengaruh di dunia, menduduki tempat ke-44 dalam senarai 'The Muslim 500: The World's Most Influential Muslims'.

Ini satu lonjakan buat beliau yang tersenarai pada posisi ke-450 tahun lalu.

Tahun ini juga Dr Mahathir diberi pengiktirafan istimewa sebagai 'Muslim Man of the Year' atau Muslim Terpilih Tahun Ini. Kebangkitan beliau menjadi Perdana Menteri Malaysia buat kali kedua antara pencapaian beliau yang ditukil senarai Muslim 500 ini.

Berikut ialah nukilan pengiktirafan itu (dalam bahasa Inggeris)

Mahathir Mohamad

Dr Mahathir Mohamad is the current Prime Minister of Malaysia, serving in this position for the second time. He first served as Prime Minister from 1981-2003. At 93 years old, he is the world’s oldest sitting head of government.

Copy from Mohd Aidiel

Prime Minister: He was the key figure behind the transition of Malaysia’s economy from being agricultural-based into a newly industrialized market economy. He is noted for his support for liberal Muslim values and has established Islamic institutions such as the International Islamic University of Malaysia.

Determined winner: Mahathir is a dominant political figure. In his first tenure as Prime Minister he won five consecutive general elections as well as seeing off party rivals to the leadership. Even when retired from politics he established the Kuala Lumpur War Crimes Commission to focus on victims of abuse in Iraq, Lebanon, and the Palestinian Territories. In May 2012, George W Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, and their legal advisers Alberto Gonzales, David Addington, William Haynes, Jay Bybee, and John Yoo were found guilty of war crimes.

Criticisms: Mahathir has been criticised for his record on civil liberties and for the trials and tribulations that his former Deputy Prime Minister, Anwar Ibrahim, endured after being sacked by Mahathir in 1998.

Miraculous Victory of 2018: In 2017, Mahathir registered a new political party and had it join Pakatan Harapan (Pact of Hope), a political coalition. In January 2018, Mahathir was announced as the Pakatan Harapan coalition candidate for prime minister. This was part of an understanding that if successful, he would pardon Anwar Ibrahim and hand over the role to him. The Pakatan Harapan coalition won the 2018 elections decisively and Mahathir was sworn in as prime minister on 10 May 2018. He is the first prime minister not to represent the Barisan Nasional coalition.

Copy from

Anonymous said...

Ha ha ha, ibnuhasyim terkedu bisu, tak faham english kot?

ci siti?, cik minah? admin? tok kang diam je ........

Mohammad Azren said...

Its coming......Its coming....ahh...ahh.......kes 90J AudioPowerAnaAmbikDuitUmno. Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous said...

eh......ayoh cik hadi pah kite nomo bape? tok kang takdok nomo kok? ulamak ssoho satu donia tuh!

Mat Ozil said...

Ko terangsang ke baca berita tu ibnu?

bankami.blogspot.com

Anonymous said...

Ha ha ha
dah meroyan babi tungng si kulup...
tembak lagi..

Anonymous said...

Ibnu guna video lucah untuk menguji minda. Sepatutnya menguji iman.

Jika kita tak tengok keseluruhan video, iman kuat. Jika kita tengok tapi baru mula kita berhenti kerana teringat dosa , iman nipis. Tapi kalau tengok atau tidak tengok, kemudian minta orang uji minda, orang yang berpura-pura beriman.

Anonymous said...

Tembak gapo nyo......... peluru bbalik ssokkmo kena batang tubuh yoh cik adi ah wang pah....kah kah kah.......ha ha ha........HAMpas!!!

Anonymous said...


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Uji minda? Apa, yang anda dapat dari berita ini? Dari segi agama dan dakwah.. Lucah? Atau apa-apa saja? Atau apa yang boleh dinasihati kepada kerajaan PH?
========================

PH tahu apa perlu di buat, tak perlu nasihat dari penunggang ugama parti Pas yang munafiq!

Anonymous said...

Apabila dikatakan kepada mereka: "Marilah kamu (tunduk) kepada hukum yang Allah telah turunkan dan kepada hukum Rasul", niscaya kamu lihat orang-orang munafik menghalangi (manusia) dengan sekuat-kuatnya dari (mendekati) kamu.


tanda jelas puak munapik yang diwahyukan kepada Nabi Muhammad SAW
untuk panduan umat lani
kenali lah puak munapik
jnagan tertipu ngan munapik

Anonymous said...

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Uji minda? Apa, yang anda dapat dari berita ini? Dari segi agama dan dakwah.. Lucah? Atau apa-apa saja? Atau apa yang boleh dinasihati kepada kerajaan PH?


Salah satu teknik gunakan nama islam setelah puas tengok video porn. Lepas tu komen kunun suci bertopengkan islam. Sama mcm pak jahid. Dah songlap duit, lepas tu bagi alasan dia buat surau masjid tahfiz. Kepala bapak dia beratus juta dhbsonglap

ted manoff said...

Bunuh wartawan..arab saudi akn berperang dgn usa..baguslah..ini petanda baik..harus diraikan..

Anonymous said...

Yakin dengan perjuangan yang sedang dibawa oleh AMANAH, seramai 57 bekas ahli Pas telah mengambil tindakan berani keluar parti dan menyerahkan borang keahlian mereka kepada Ketua Pemuda AMANAH kawasan Arau, Mohd Khomeini Halipah.
Abdul Khalid Yahya yang mewakili ahli Pas tersebut berkata, keputusan yang diambil merupakan suatu tindakan drastik kerana hilang keyakinan terhadap kepimpinan Pas Pusat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails