Sunday, April 29, 2018

Kerana Kencing Syaitan, Gadis ‘Dikenduri’ 8 Lelaki..PADAH… Tindakan dua gadis menyertai pesta arak (atau pesta meminum kencing syaitan) sempena sambutan ulang tahun kelahiran rakan mereka akhirnya mengundang padah apabila salah seorang dirogol bergilir-gilir lapan lelaki.

Polis daerah Jombang berkata, kejadian tragik itu berlaku di sebuah ladang tebu di Desa Badang, Sabtu lalu, lapor media Indonesia.
Ketua Polis Jombang, Asisten Komisioner Fadli Widiyanto berkata, kes itu terbongkar selepas mangsa berusia 14 tahun menceritakan kejadian rogol itu kepada ibunya.
“Mangsa adalah rakan kepada salah seorang suspek.”Dia dirogol ketika semua suspek berada di bawah pengaruh alkohol.
“Akibat perbuatan itu, mangsa mengalami trauma,” katanya semalam.
Menurut Fadli, polis berjaya menahan lima lelaki termasuk beberapa inidividu di bawah umur dan memburu suspek yang masih bebas.
“Jika didapati bersalah, kesemua suspek boleh dihukum sehingga 15 tahun penjara,” katanya. – Sinar Harian 

Hasil carian imej untuk arak 10 golongan
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Lihat gambar ini, bukan 10 golongan ini saja yang dilaknat Allah SWT, kerajaan umat Islam di tempat berlaku maksiat begini juga terlibat.


IKLAN

BARBER SHOP 91'
Kedai Gunting rambut lelaki kami baru dibuka.. Sila kunjungi, 10 pagi hingga 10 malam tiap hari hingga sebulan..
Harga Promosi
-dewasa RM7:00
-kanak-kanak5:00


Sila kunjungi segera!
Bandar Damai Perdana. No 10 Ground Floor,
Jalan Damai Perdana,5/1B,56000,Cheras, KL.
https://www.facebook.com/gunting.krew?hc_ref=ARTMPWKnBAfryEQBtojBcZSD5UiXc9XcclNqEH-qhttps://www.facebook.com/gunting.krew?ref=bookmarks)

1 comment:

Anonymous said...

Malangnya parti kafir harbi dan khadam-khadam munafiknya sibuk mempromosi, membela dan memperjuangkan pesta air kencing syaitan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails