Sunday, April 29, 2018

Tak Ada Pemimpin Kaum India Ke Dalam HARAPAN?Untuk ini tak ada apa yang nak diisukan sekadar nak bertanya sahaja. Sebagai pengamat atau pemerhati politik lebai ada sedikit kemusykilan bila melihat banner Harapan dalam misi Membina Negara Memenuhi Harapan... Tak ada pimpinan India ke?

Begitu juga dengan poster-poster ceramah umum atau rapat raksaksa. Hingga terlintas ada krisis dengan kepimpinan India sehingga beberapa tokah pimpinan dalam DAP dan PKR seolah-olah tidak ditonjolkan?

Ada yang boleh tolong jawab?
Atau ramai dah berpusing arah kepada PAS?

Lebai Hassan Omar 

Sekarang nak undi senang aje pilih antara 3
 Anda tak perlu fikir panjang untuk pergi mengundi 9 Mei ini. Anda hanya perl pilih 3 iaitu 

  • PENCURI DUIT RAKYAT. 
  • Satu Lagi BEKAS PEROMPAK WANG RAKYAT juga kini kononnya nak tangkap anak muridnya bekas perompak. 
  • Atau pilih aje parti yang nak bawa Islam sebagai penyelesaian masalah. Walaupun kumpulan ini daif tapi iktizam mereka cukup tinggi. 
Islam adalah pilihan terbaik kerana disana ada keredhaan Allah.. 

1 comment:

Anonymous said...

Betul betul betul bila diberi mandat, pemimpin-pemimpin pakatan wayang roket ponteng sakan jadi pokok bunga parasit menghabiskan beras rakyat saja.

Balaci-balaci dedak roket buat bising satu donia setiap kali pemimpin parti Islam tidak hadir parlimen kerana sakit dll.

Malangnya balaci-balaci roket ini diam membisu seperti dajal bisu setiap kali pemimpin pakatan wayang roket ponteng parlimen.

Bakaci roket = kepala bapak hipokrit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails