Sunday, January 24, 2016

Mat Sabu Tak Jamah Pun Jamuan Anjuran 'DAP Cakap Jawa (Sekinchan)'. Mengapa?


MAKA berkatalah Blog http://omakkau.blogspot.my/..

Malam tadi Presiden PAN Rahmatan Lil ' Alamin telah mencemar diri hadir di jamuan makan malam anjuran DAP Sekinchan malam tadi. 

Mengikut maklumat kehadiran malam tadi boleh tahan juga sambutan .. yang rasa sugul sikit apabila pemberi maklumat memberitahu Mat Sabu langsung tidak jamah juadah yang dihidangkan malam tadi .... 

alasannya tidaklah diketahui ... mungkin beliau sangsi dan was-was akan taraf halalnya kot sebab yang hadir jamuan malam tadi hampir 100 peratus masyarakat Tionghua.

Lihat gambar-gambarnya semua di sini..

(IH/omakkau.blogspot.my)

6 comments:

Anonymous said...

Apa masalahnya pak hashim.tak ada cerita bugil2 ka hr ni

Anonymous said...

Jgn kita nak komen just tgk saja.dpt dulu jwpan yg sahih pak hashim.jgn nafsu kemudian akal sebgai pertimbangan shj.fikirlah sama mcm mana akhlak islam suruh.katalah baik wlpun pahit.jgn duk cover line jer..

Anonymous said...

Pan for delulooo.di ketuai oleh mr bubooo

Anonymous said...

Apakah dia takut dikatakan mkn bak ku te atau melayu islam yg promosi bak ku te.boo mat saboo.jd apanya menjemput ke jamuan mkn tp tak boleh mkn.tgok sj la org mkn bak ku te.um nyam nyam sodap tu kata mat saboo dlm hati.satu jemputan yg tak masuk akal dr org yg tak sgt ingin gunakan akal barangkali.apa pentingnya mat saboo disitu.apa org org cina yg pergi mkn tu akan sokong umno.ia tentu pesanan utk cina lain supaya sokong mat sabu nanti.pesanan lain mat sabu baik dgn cina boleh tengok mereka mkn bak ku te.wah sgt mengelirukan sekali pesanannya.barangkali ada senjata yg ingin mkn tuan.

An Anonymous said...

Alangkah bagusnya jika seseorg menolak makanan yg was2 akan taraf halalnya sebagaimana dia menerima hudud tanpa was2... Ehhhhhh.. Korang faham ke tak ni? Kih kih kih...

Husmad Ahmad said...

Pak hasyim buka minda luas luas kalau mu nak bagi ramai menyukai orang layan blog mu jangan sokong satu pehak saja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails