Friday, February 05, 2016

Tiba-tiba Gadis Ini Buka Baju Dalam Bas Awam. Mengapa?

Seorang​ penumpang wanita menghampiri gadis itu sebelum membetulkan kembali baju bahagian atas gadis tersebut

SHANGHAI - CHINA. Sebuah portal baru-baru ini melaporkan tindakan seorang gadis yang secara tiba-tiba menanggalkan bahagian atas bajunya ketika berada dalam sebuah bas awam.

Memetik laporan Shanghaiist.com, tindakan gadis yang tidak dinamakan itu dirakam dan disebarkan secara meluas menerusi aplikasi sosial terkenal, Weibo.

Difahamkan, perbuatannya itu mendapat kecaman dan kritikan rata-rata pengguna aplikasi tersebut.

Menerusi rakaman video tersebut, gadis tersebut yang pada mulanya kelihatan duduk tenang di atas kerusi penumpang tiba-tiba membuka bahagian atas bajunya sehingga menampakkan bahagian dada.

Seorang penumpang lelaki yang jelas terkejut dengan perbuatannya segera memaklumkan pemandu bas untuk menghubungi polis.

Manakala seorang lagi penumpang wanita menghampiri gadis itu sebelum membetulkan kembali baju bahagian atas gadis tersebut.

Menurut laporan portal itu lagi, dua tahun lalu, China turut gempar dengan tindakan seorang wanita yang tiba-tiba menanggalkan pakaian dan berbogel di Xintiandi. (SH)

2 comments:

Anonymous said...

malay great vibrator says: hoh! ini sume saloh Nuar Berahem.. idok pon maroh kat Amran Fans

Anonymous said...

ini semua salah DAP. cuba tengok pas, pas always right. mr perfect 10. bukan macam parti lain ikut fahaman sekular dan tolak Islam. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails