Saturday, March 15, 2014

Gambar Ini Pula, Mereka Mencari Kemaluan Yang Hilang..


Foto
POLIS menjalankan pemeriksaan di tempat mangsa ditemui bagi mendapatkan bukti forensik.
Middlesbrough: Seorang lelaki yang kemaluannya dipotong dan dibuang di dalam semak di tepi lebuh raya di sini oleh sekumpulan samseng gipsi kini koma di hospital. Polis dilapor menanti di sisi katilnya, untuk menemubualnya mengenai kejadian itu.

Mangsa diserang selepas kumpulan samseng itu mengetahui dia meniduri kekasih seorang daripada mereka. Polis terpaksa menutup lebuh raya yang sibuk di bandar itu untuk mencari kemaluan lelaki berkenaan. Polis Cleveland mengesahkan lelaki berusia 40 tahun itu ditemui mencari sesuatu di dalam semak di tepi lebuh raya terbabit walaupun dalam kesakitan.

Seorang pekerja pasar raya yang terletak berhampiran tempat kejadian berkata dia mendengar cerita tentang nasib yang menimpa lelaki itu. Dua anggota polis yang ditemui di tempat kejadian enggan mengulas apabila ditanya sama ada benar kemaluan seorang lelaki dipotong.

Mereka hanya berkata lelaki itu cedera parah di pangkal paha. Bagaimanapun, berita yang tersebar di kalangan penduduk setempat ialah kemaluan lelaki berkenaan dipotong dan hilang, menyebabkan polis menutup sebahagian laluan di lebuh raya itu untuk mencarinya.

Kira-kira lapan anggota polis dilihat mengepung kawasan berkenaan, dipercayai untuk mencari kemaluan mangsa yang dicampak oleh samseng gipsi itu. Sehubungan itu, seorang lelaki berusia 22 tahun ditangkap kerana disyaki terbabit dalam serangan itu.- AFP

Komen Weblog Ibnu Hasyim:  Begitulah kesan kotor dan bahaya dari perbuatan najis zina. Patutlah ia dilarang oleh Islam. Mana lebih ringan potong kemaluan atau potong kepala penajis zina itu sendiri, termasuk dua-dua pelakunya?  Begitulah jadinya bila samseng menjadi hakim mengikut undang-undang sendiri.

Di Malaysia ada ke, hakim yang ikut undang sendiri atau baca teks arahan orang-orang tertentu? Tak tahulah, cuba tanya Karpal Singh atau Anwar Ibrahim yang dihukum baru-baru ini..

1 comment:

reymond grey said...

anwar memang sah peliwat apa nak pertikai lagi, yang kita tahu dia liwat Saiful dan Azizan yang tak tahu berapa banyak lagi mangsa si aljuburi,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails