Thursday, March 18, 2010

Boikot Coca-Cola! Kami Tidak Bangga Kilang Di NS..


PERSATUAN Pengguna Pulau Pinang (CAP) merasa amat bimbang apabila mendapati Syarikat Coca-Cola akan mendirikan kilang pembotolan minumannya di Negeri Sembilan, Malaysia.

Ketika majlis pecah tanah yang diadakan pada 16 Mac 2010 di Bandar Enstek, Nilai, wakil syarikat menyatakan bahawa Coca-Cola akan menguasai pasaran minuman tempatan yang akan mensasarkan lebih daripada 60% penduduk iaitu mereka yang berusia di bawah 30 tahun.

Lihat ulasan lanjut dari CAP..

Gambar atas: Bila di lihat dan diperhatikan dengan teliti, yang di 'saf' belakang tu orang sebenarnye. Mereka mengiklankan solat dengan berpakaian seperti ini. Berkupiah jenama 'coke'.

Perhatikan word 'coca-cola'. Cube beli satu botol coke dan koyakkan plastik cover die, & then terbalik kan. Kite akan dapat lihat tulisan nya akan menjadi '' La' Muhammad La' Makkah ''. yang bermasud TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH.

Sedarlah wahai sahabat2, bile kita mengucapkan kata-kata TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH, sebenarnya akidah kita dah terpesong. Kita renungkan kembali, bangsa yahudi tidak akan aman selagi Islam itu tak tenggelam.

Sila rujuk..

Lihat ini.. Jenayah: Bunuh Melalui Se botol coca-cola

Produk Boikot
indonesiaproduk...

Boikot Coca Cola
Komen Blog Ibnu Hasyim: Teruskan Boikot Coca-Cola dan kuncu-kuncunya.. Kami tidak bangga kilangnya di Negeri Sembilan.

Klik di sini...

3 comments:

Anonymous said...

aslmkm dan salam ziarah,,
saya selaku warga n9 juga tidak rela coca-cola dgn krjasama kerajaan utk mendirikan kilang d n9,,hatta di mana2 pun di m'sia...dahlah x sihat,,sumbang duit israel plak tuh,,
JOM KITA BRKEMPEN BOIKOT & USIR COCA-COLA NI DARI MALAYSIA!!!
...turn to Radix cola...hehehe

jidin said...

tuan haji,
tolong cucuk ahli parlimen yg sedang bersidang tu supaya ambil berat isu coca cola di n9.

kenapa tabung haji sangup jual tanah pada syarikat pro zionis ni ?

http://waghih.blogspot.com/

Unknown said...

Boring

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails