Friday, January 12, 2018

Mabuk &Penari Bogel. Cara Hidup PM Israel, Itu Ikutan Pimpinan M'sia?




Karier politik Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu kini terancam. Ancaman itu datang daripada rakaman video anaknya, Yair Netanyahu, yang dirakam secara rahsia pada tahun 2015.
Rakaman ini tersebar luas di Israel. Dalam rakaman suara, Yair itu dalam keadaan mabuk  di sebuah kelab penari bogel.
Dia berbual dengan Kobi Maimon, anak seorang hartawan Israel.
Dalam rakaman ini Yair dikatakan sedang mabuk dan bercakap tentang meminjam wang untuk membayar penari bogel.
“Pelayan di sana sedang tidur,”
“Bapa aku sudah memberikan tender 20 bilion dollar AS pada bapa kau dan kau mengeluh ketika aku pinjam wang 400 shekel,” kata Yair lagi. Wang yang dimaksudkan untuk dipinjam itu adalah bagi  menyewa pelacur.
Rakaman suara ini disiarkan television Israel, Channel 2.
Yair Netanyahu dalam pada itu mengakui bahawa  itu adalah suaranya dan mendakwa ketika itu dia hanya bergurau.
Namun rakaman itu tamparan hebat untuk Netanyahu dan apa yang diperkatakan oleh Yair mengenai perjanjian antara Netanyahu dengan Kobi Maimon dikatakan betul.
Kobi Maimon dikenali sebagai pemilik syarikat gas Israel. (Stv)
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Dua gaya hidup kepimpinan dan kekeluargaan di Malaysia masakini. 
  • Satu, cara hidup Islam seperti yang disarankan oleh Rasulullah SAW. Kepimpinan cara Islam, negara, masyarakat, keluarga dan diri pribadi. Tidak ada rasuah, penindasan ke atas rakyat dan lain-lain.
  • Kedua, cara hidup orang bukan Islam. Contohnya seperti cara hidup PM Israel di atas dan pemimpin bukan Islam di seluruh dunia, yang jauh dari landasan Islam.
Di Malaysia, anda boleh mahu kepimpinan yang macam mana. Kalau kepimpinan cara Islam (satu), kena pilih atau undi parti Islam atau PAS yang di redhai Allah SWT di dunia dan akhitat.
Atau boleh pilih parti sekular (kedua) yamg memisahkan antara kehidupan dunia dengan akhirat. Anda boleh amalkan cara hidup Israel yang menentang Islam, cara hidup sosialis komunis  atau yang sejenis dengannya.
Sekian.
Lihat sebelum ini..
Hasil carian imej untuk undi siapa

20 comments:

Anonymous said...

https://www.sayangsabah.com/sukan-bogel-di-pulau-pinang/

Sukan Bogel di Pulau Pinang

PULAU PINANG: Satu rakaman video bogel membabitkan sekumpulan 18 orang dalam satu permainan bogel ” Malaysia Nude Sports Games 2104″ tersebar di beberapa blog dan laman sosial.



Aksinya dikatakan dirakamkan di Pantai Kerachut, Pulau Pinang, dua bulan lalu.

Rakaman berdurasi 5 minit 25 saat membabitkan peserta warga tempatan dan luar negara.

Difahamkan, resort tersebut kini telah ditinggalkan oleh pemiliknya.

Video itu memaparkan aksi sebelas orang iaitu lapan lelaki dan tiga wanita tidak berpakaian melakukan aktiviti di tepi pantai.

Permainannya dimulakan dengan aksi menconteng badan peserta menggunakan pelbagai warna dan kemudian diikuti aktiviti memanas badan oleh kumpulan terbabit dan kemudian diikuti dengan beberapa aksi lain hingga ke waktu malam.

Persoalannya bagaimana insiden ini boleh berlaku di negara ini kerana ia bercanggah dengan nilai etika dan budaya tempatan.

Anonymous said...

Israel akan siasat dan ambil tindakan terhadap Benjamin Netanyahu kerana sebelum ini bekas PM Israel di bawa ke mahkamah.

Tapi sayang pencuri balak dan beri tanah pada syarikat pemimpin PAS di Terengganu tidak di ambil tindakan.

Tuduhan PAS terima RM 90 juta sampai sekarang tak saman-saman. Terbaru tuduhan PAS terima 'nafkah politik' pun kata akan saman..

apa kah bagi penyokong PAS terlibat dengan pelacur saja yang salah dalam Islam?

Anonymous said...

Curi balak? ITU FITNAH BRO. Ni yg Banglo terlajak diskaun dengan terowong bawah laut tu apa plakkkkkk

balik la AYAH-PAN. PRESIDEN KAMU SEDANG BERSEDIH SEBAB KENA BULI - DAPAT KERUSI CIPOOT 27 JERR NAK BERTANDING

Anonymous said...

YANG SARAWAK REPORT KENA SAMAN KES TUDUHAN RM90 JUTA APA CORITA. KAH KAH KAH. DAP PUN DAH MAKIN BORING DGN KORANG

Puaka Rimba said...

Apa nak dihairankan. PAS pun ada hasilkan video," Spender Putih xxl Pak Setopa". Lupa ke,?...Hehehekikikihahahakahkahkah

Puaka Rimba said...

Yang buat kita keliru,bila chief Lobai kata, besi tak boleh dijadikan saksi. LAHANAT punya penjual agama. Hehehekikikihahahakahkahkah

MMS SYM said...

betulkah PAS Parti yang diredhai ALLAH?

MMS SYM said...

BETULKAH PAS PARTI YANG DIREDAI ALLAH?

Anonymous said...

Bila kita sebut nama Almarhum TGNA, mereka kata lah jangan jual nama Almarhum. Macam-macam alasan ..

Guna Allah tak apa.


"PAS yang di redhai Allah SWT di dunia dan akhirat". Kan bunyi macam dia orang lebih rapat dan lebih tahu Allah dari Almarhum ?

Anonymous said...

Woi barua dedak 4:33pm ternakan sifu banglo terlajak diskaun !

Mana bukti? Kalau setakat buat dakwaan karut tanpa bukti, kamu adalah pendusta dan dakwaan kamu terhadap parti Islam PAS adalah fitnah.

Mengapa kamu tidak buat laporan kepada pihak berkuasa? Oh kamu tidak mempunyai bukti.

Sepatutnya kamu kutuk sifu kamu yang sedang didakwa di mahkamah kerana kes rasuah.

Tinta Mohd Yusri said...

Weiiii bodoh.. Kalo fitnah saman la.. Bodoh.. Pas nak berpolitik tapi bodoh..tu yg kena tipu 60 tahun..sebab bodoh

Anonymous said...

Puaka bodoh bertingkat,

Video boleh diedit. Kalau nak buat video nenek kamu pun boleh tetapi orang tak minat nak tonton video nenek kamu! Menyampah.

Kamu juga mempunyai spender putih maka kamulah dalam video itu.

Yang paling best sepasang kekasih gelap parti kafir harbi roket minum arak, menari dan ..... dalam video.



Tinta Mohd Yusri said...

Tengok gambar lucah kat jerman.. Diredhai Allah ka..Hahaha

Anonymous said...

Puaka adalah pesakit mental.

Anonymous said...

Betul lah tak ada bukt. Tapi PAS terus nafikan dan begitu yakin kata nak saman. Tak saman pun.

PAS kata nak saman!!! Kau tahu tak?

Kalau tak jadi saman, buat lah kenyataan yang PAS tak jadi saman.

Kenapa tak buat laporan? Kalau buat laporan lambat dan mungkin siasatan tidak menyeluruh. Guna mahkamah lagi cepat.

Sifu saya saman dan menang banyak kali. Ada yang terus minta maaf bila di beri masa.

Anonymous said...

Kalau ayat pun boleh di 'edit' ikut kepentingan politik apa lah nak heran video di edit.

Dah cakap video boleh di edit, guna jugak video bagi tahu orang pasal video minum arak dan menari...

Kita Islam...Adil lah dalam percakapan.

Anonymous said...

kena pilih atau undi parti Islam atau PAS yang di redhai Allah SWT di dunia dan akhirat... patut la penyokong PAS baik2 sungguh....

Anonymous said...

Hanya parti Islam PAS pimpinan ulama Islam yang menjadikan AlQuran dan Sunnah sebagai dasar perjuangan PAS di negara kita maka sudah pasti Allah merestui perjuangan parti Islam PAS. Maka kita wajib menyokong dan mengundi parti Islam PAS.

Allah tidak akan merestui parti-parti sekular, liberal dan parti kafir harbi kerana mereka menentang ajaran Islam.

Sebagai contoh, Pakatan Haprak pimpinan
puak evangelis dalam parti DA-Pig tekah menentang dan menghina ajaran Islam dan menafikan hak umat Islam.

Bahkan parti liberal kuali yang menjadi khadam roket pun dikencing hancing oleh parti DA-Pig dan Parti Kencing Rakyat dan Parti MahaFiraun.

Pemimpin parti kafir harbi roket sendiri terlibat dalam pelbagai skandal yang amat merugikan negara dan rakyat.

Anonymous said...

Apabila parti kafir harbi DA-Pig pimpinan evangelis menghina Islam dan menindas umat Islam, semua umat Islam yang cintakan Allah dan RasulNya termasuk Tuan Guru Nik Aziz pasti akan menentang parti DA-Pig dan parti-parti liberal yang menjadi barua DA-Pig.

Anonymous said...

Puak kafir harbi DA-Pig menggunakan video diedit untuk memfitnah parti Islam.

Bila kena batang hidung parti roket sendiri, orang lain tidak boleh menggunakan video untuk mendedahkan kejahatan DA-Pig. Kepala bapak hipokrit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails