Wednesday, February 24, 2016

Halalkan Seks Antara Adik-Beradik & Mayat -Parti Liberal Sweden.

PARTI Liberal Sweden yang kebanyakannya terdiri daripada ahli parlimen belia telah menyatakan petisyen untuk membenarkan dan menghalalkan perlakuan seks antara adik-beradik berusia lebih 15 tahun dan juga mayat.

Menurut mereka, walaupun ramai yang melihat perlakuan seks jenis itu sangat menjijikkan namun ianya tidak bermakna ia harus diharamkan.

Mereka dikatakan ingin memperjuangkan hak asasi manusia selain seks antara mayat itu perlu mendapat keizinan daripada individu itu sendiri sebelum dirinya mati.
cecilia
Presiden Parti Liberal Sweden, Cecilia Johnsson.
Menurut presiden parti itu, Cecilia Johnsson, mereka mewakili suara anak muda dan langkah ini adalah salah satu daripada anjakan paradigma yang cuba dibawa mereka untuk kebaikan rakyat di sana.
“Kami tidak mahu terikat dengan undang-undang moral, kami adalah mewakili sayap anak-anak muda dan ia merupakan satu tugas untuk kami memikirkan sesuatu perkara itu di luar kotak.
“Kami sedar perlakuan seks dengan mayat dan adik beradik dilihat sebagai suatu perkara luar biasa dan ‘jijik’ dari segi undang-undang, namun ia tidaklah sebegitu rupa (jika lihat dari sudut lain),” katanya kepada akhbar Aftonbladet.
Sementara itu, seorang pemimpin senior, Carl B Hamilton, yang tidak sealiran dengan parti liberal, menyatakan ahli-ahli parti itu sebagai sengaja mencipta publisiti murahan dan lari daripada perjuangan politik yang ingin diperjuangkan.
“Parti Liberal hanya lebih pentingkan publisiti (terhadap hal-hal yang tidak penting) dan tidak memberikan fokus terhadap isu-isu yang lebih penting untuk masa hadapan rakyat dan negara Sweden itu sendiri,” katanya.  
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Oleh itu, kembalilah kepada parti yang berasaskan agama, nescaya selamat dunia akhirat, supaya tidak terbabas perjalanan di dunia sahaja. Bukan seperti parti sekular dan liberal, yang meliberalkan agama. Di Malaysia ada Parti Islam Se malaysia. (IH)2 comments:

Anonymous said...

DENGAR ADA GAK AHLI PARTI AGAMA TU TONTON VIDEO LARANGAN DI GERMAN!? - BETUL KE? SAJA TANYA...

Anonymous said...

Kah kah kah ........ berita baik buat PAN dan pejuang2 LGBT ..... macam2 depa boleh rasa ....... mayat pun ada !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails