Wednesday, November 28, 2012

Ular Sawa Ini Telan Lembu, Macam Israel/HAMAS?

GAMBAR yang dirakamkan daripada YouTube semalam menunjukkan seekor ular sawa gergasi memuntahkan seekor lembu (dalam bulatan) yang dibahamnya di sebatang sungai di Brazil.

Ular sawa gergasi muntah semula lembu yang dibahamnya 

RIO DE JANEIRO - Seekor ular sawa gergasi memuntahkan semula seekor lembu yang dibaham haiwan tersebut di sebuah hutan di Brazil, menurut beberapa laporan kelmarin.

Menurut akhbar dalam talian MailOnline, hampir 66,000 orang telah menyaksikan rakaman video ular tersebut di laman YouTube dalam tempoh dua hari. Kejadian itu berlaku di sebatang sungai di dalam hutan tersebut. Ular itu kemudian meninggalkan bangkai lembu tersebut selepas ia memuntahkannya. - Agensi 

Komen Weblog Ibnu Hasyim  Macam Israel cuba telan HAMAS baru-baru ini. Israel pengganas bangsat itu mengebom HAMAS bersama-sama haramjadah Amerika Syarikat.  Cuma bedanya, HAMAS tidak mati seperti lembu itu. 

Bahkan HAMAS makin kuat. Membuat tafsiran asal Israel tersasar. Israel/AS mula terkejut, kehadiran Mesir baru, Turki dan Qatar bersama HAMAS, dengan senjata baru Iran.. Kekuatan baru pakatan mulai terserlah. Ini membimbangkan barisan nasional mustakbiran AS/Israel!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails