Sunday, November 25, 2012

GRO Dangdut: Ikan Dipancing, Buaya Menyambar!

TERTUTUP... premis karaoke dangdut yang dipercayai turut menyediakan khidmat GRO (dalam bulatan).
TERTUTUP... premis karaoke dangdut yang dipercayai turut menyediakan khidmat GRO (dalam bulatan).

KL: Bagi mendapat lesen keluar rumah daripada isteri, mereka memberi alasan pergi mengail di sebuah kolam pancing di Lembah Klang. Bagaimanapun, pada masa sama segelintir warga emas terbabit sebenarnya menyelam sambil minum air apabila turut menikmati belaian pelayan pelanggan (GRO) di pusat karaoke dangdut bersebelahan kolam berkenaan.

Lebih mengejutkan, siasatan Metro Ahad (MA) mendapati GRO yang kebanyakannya dalam lingkungan usia 30-an hingga 50-an itu turut boleh dibawa hingga ke bilik tidur berdasarkan rundingan kedua-dua pihak. Bagaimanapun, GRO dangdut berkenaan hanya akan disediakan pada hari tertentu dipercayai bagi mengelak aktiviti tidak bermoral itu dihidu pihak berkuasa.

Berbanding kebanyakan pusat hiburan lain yang menawarkan wanita bergetah, premis yang beroperasi seawal jam 5 petang sehingga awal pagi ini pula menampilkan beberapa kelainan dengan kehadiran pelayan pelanggan wanita tempatan yang ada antaranya layak digelar nenek. (myMetrp)

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Begitulah,  ikan dipancing, buaya yang menyambarnya. Kerana buaya dengan bangkai tidak dapat dpisahkan, apalagi bila peraturan di negara ini (Perlembagaan Persekutuan) memberi ruang bebas kepada 'pusat-pusat bangkai' tersebut.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails