 GALAS, 29 Okt 10: Politik mempunyai kaitan dengan akidah.Tegas Menteri Besar Kelantan,  Tuan Guru Nik Abdul Aziz dalam ucapan beliau di sebuah ceramah di Sungai  Terah dekat sini malam tadi.
GALAS, 29 Okt 10: Politik mempunyai kaitan dengan akidah.Tegas Menteri Besar Kelantan,  Tuan Guru Nik Abdul Aziz dalam ucapan beliau di sebuah ceramah di Sungai  Terah dekat sini malam tadi."Mengundi dan memilih pemimpin yang beriman dan berakhlak mulia juga merupakan sebahagian dari akidah.Justeru keseluruhan baki kahidupan di dunia ini bakal dipersoalkan di akhirat kelak" Ujarnya.
Sementara Datuk Nasruddin Mat Daud, Speaker Dun Kelantan menyebut,para pengundi di Dun Galas perlulah cerdik memilih pemimpin.
Sehubungan dengan perkara itu, Tuan Guru pula menyifatkan ketidakadilan Kerajaan UMNO terhadap rakyat adalah sesuatu perkara yang besar dan bakal dipersoalkan di Akhirat.
Beliau juga mengingatkan kepada para pengundi di Galas agar meneruskan kemenangan kepada PAS di Dun Galas kepada Dr Zulkifli. (AK)
Dapatkan laporan PRK DUN Galas dari mula hingga berakhir, seterusnya..
- E-Buku IH-14: P/Kecil DUN Galas
- Web PRK DUN Galas.Klip di sini    atau dilaman utama -sebelah kiri. atau dilaman utama -sebelah kiri.
 
 
 

No comments:
Post a Comment