Sunday, April 11, 2010

Israel Sarang Mafia Terbesar Di Dunia -Dieudonné

HALAMAN HIBURAN
Dieudonné M, aktor dan aktivis politik Perancis

Oleh Drs Mohd Rashidi Deraman

AHAD April 11, 2010: Israel adalah sebuah sarang mafia atau penjenayah terbesar di dunia kerana masuknya dana kriminal yang sangat besar ke sana, seorang aktor Perancis menyatakan hal tersebut.

"Israel telah berubah menjadi tempat gangster, penyamun dan pencuri yang merompak dunia," kata Dieudonné M'bala M'bala, aktor dan aktivis politik Perancis, kepada Press TV. "Saya fikir Israel telah membawa mereka secara bersamaan," katanya. "Para mafia terbesar dalam sejarah umat manusia telah ditemui di sana."

Dia juga menyebutkan investor Wall Street dan multi-miliar dolar, juga seorang penipu, Bernard Madof, berjaya menghasilkan banyak wang.. ramai yang pergi ke Israel."

Dieudonné, tidak berjaya sertai pilihan raya parlimen dan Kesatuan Eropah pada banyak kesempatan dan selama dua pemilihan presiden Perancis. Dia telah berulang kali dijatuhi hukuman oleh pengadilan Perancis dan Kanada kerana membuat pernyataannya yang anti-Semit. Begitu kuatnya cengkaman mafia Israel. (AK)

Ada kaitan..

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum,
Ada berita menarik tentang penemuan batu nisan di tepi laut Butterworth.
http://xtive.utusan.com.my/tools/utusan/gallery/#
BEBERAPA anggota polis menyusun batu-batu nisan lama yang dikeluarkan dari timbunan tanah selepas ia ditemui oleh orang ramai di Pantai Bersih, Pulau Pinang, 11 April. - Utusan/SAZALI CHE DIN

Mungkin ada isu besar tanah perkuburan Islam yang telah dimusnahkan demi projek ratusan juta???

Disertakan peta kawasan melalui google earth juga.

http://wikimapia.org/13049079/ms/Jeti-Pantai-Bersih-Pulau-Pinang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails