Thursday, May 28, 2020

Isteri 36, Pun Boleh Di'lari-lari'kan Oleh Pelakon Lelaki 23 Tahun... DAP?

Pelakon Lelaki Didakwa Larikan Isteri Orang. Bila Polis Periksa ... PELAKON lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang. Suspek ditahan jam 9 malam ketika hadir memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang.
HALAMAN HIBURAN
Pelakon lelaki didakwa melarikan isteri orang.

PELAKON lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang.
Suspek ditahan 9 malam ketika hadir memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang.
Menurut sumber, polis turut merampas telefon bimbit dan kad sim bagi membantu siasatan berhubung laporan polis dibuat suami wanita terbabit.

"Pelakon terbabit yang pernah berlakon beberapa drama dan filem didakwa membawa lari wanita berusia 36 tahun, kelmarin dan hanya disedari suaminya yang pulang sekitar 8 malam.
"Difahamkan mereka mula menjalin hubungan sejak tahun lalu sebelum kemuncaknya wanita itu bertindak keluar rumah dan mengikut pelakon terbabit," katanya.
Sumber berkata, susulan laporan itu, polis kemudian memanggil suspek bagi membantu siasatan dan ditahan.
"Difahamkan suspek direman hari ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 498 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga dua tahun atau denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan," katanya.
Katanya, suspek juga disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan-Kesalahan Kecil 1955 (Akta 336).

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Isteri berumur 36 tahun, pun boleh di'lari-lari'kan oleh pelakon lelaki berumur 23 tahun... Bagaimana jalan penyelesaiannya?

Kembalilah kepada cara hidup Islam yang syumul,  termasuk dalam perlaksanaan bagi diri, keluarga, masyarakat dan negara. Inikah yang musuh-musuh Islam atau DAP di Malaysia merasa takut dan terancam, apabila rakyat menolak politik demokratik yang bukan Islam?

3 comments:

Anonymous said...

Apa itu spesis 'Jilat Juboq Gian End'?
Ini...mereka yang terus meroyan..

Memang puak-puak munafik atau anti Islam ada sepanjang zaman..
Ya, kita tahu, masih ada puak anjing kurap jilat juboq gian end meneruskan hasut ganggu..
Tak usah menyamar le, orang kenal mana penjilat juboq kapiaq gian end.

Kesian, Masih jadi barua DAP lgi.
Kesian. Masih lagi mahu ikut hukum rimba. jadi hantu berpuaka. Masih tak tamadun. Jadi peluloq juboq tak basuh, si kulup gian end. barua pecacai yang patut di hukum sula atau rejam kerana pembelot. Mana lagi geng puaka rimba, tulang besi, budak kampung dan babi-babi buta tu..

Bertaubatlah.. tak besar mana dedak babi itu. Miskin keparat sangat ke?? kalau mampuih panggil lah gian end solat.. hii jijik dan kesiannya. hi hi hi
Takde idea.. masih ulang bende sama. Miskin segala.. padanlah jadi barua..

DAP macam cicak penyet, kering, kepala terapit pintu, terkepit. Ekornya luruh jatuh terkodek-kodek. Terkodek itulah suara bunyi bising penjilat,peluluq juboq tak basuh si kulup gian end. hi hi hi . tak malu muka tembok pungkok babi..

Jilat Juboq gian end.. Jilat Juboq gian end.. Jilat Juboq gian end..
Mereka bangga disebut macam tu.
Hiiiiiiiii

Anonymous said...

Sepatutnya si jantan dan si betina didakwa dan dihukum oleh mahkamah kerana kedua-duanya gatal mengikut kehendak nafsu serakah sendiri.

Anonymous said...

RBA dan fitnah berpisah tiada kerana ketagih dedak cap roket yang menjadi kegemaran babi ternakan DA-Pigs.

Sekarang RBA menyalak meroyan histeria kerana RBA sangat kecewa kerana DA-Pigs dan khadam liberalnya tumbang baham tanah. Inilah sindrom RBA sakit mental kerana hilang kuasa.

Sebab itulah kerja RBA suka menjilat pemimpin kafir Harbi DA-Pigs dan menfitnah dan menghina ulama Islam, parti Islam dan perjuangan Islam.

Syaitan dan iblis merasa sangat gembira dan ketawa tergolek-golek kerana puak RBA dan pemimpin DA-Pigs dan khadam liberal mereka akan menemani mereka dalam neraka.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails