Friday, February 23, 2018

Penari 1/2 Bogel Haram Rosakkan Moral China, Puak Liberal M'sia?


BEIJING – Pihak berkuasa China melancarkan satu operasi terbaru terhadap perkhidmatan penari separuh bogel yang kini mendapat permintaan tinggi untuk majlis pengebumian di negara itu.

Kementerian Kebudayaan China berkata, perkhidmatan penari itu yang dianggap sebagai haram dan merosakkan moral kini menjadi masalah besar di kawasan pedalaman.
Persembahan tarian dan nyanyian oleh wanita berpakaian seksi itu bertujuan menarik seramai mungkin tetamu ke upacara penghormatan terakhir si mati bagi menunjukkan kekayaan sesebuah keluarga.
Kata kementerian, pihaknya menyasarkan persembahan separuh bogel dan berbentuk lucah pada upacara pengebumian, perkahwinan dan majlis tradisional lain di China.
Pihak berkuasa China mula melancarkan operasi membasmi amalan seperti itu pada 2006 dan melancarkan operasi kedua pada 2015.
Operasi terbaru itu kini ditumpukan terhadap 19 bandar di seluruh empat wilayah di Henan, Anhui, Jiangsu dan Hebei.
Kempen berkenaan turut menawarkan ganjaran kepada orang ramai sebagai galakan menghubungi talian khas untuk melaporkan aktiviti seperti itu kepada pihak berkuasa.
Tiga tahun lalu, pihak berkuasa mendakwa sebuah kumpulan tarian kerana penarinya menanggalkan baju ketika membuat satu persembahan tradisional.
Ketua kumpulan itu dijatuhkan hukuman penjara 15 hari dan didenda 70,000 yuan (RM43,278). – Agensi/myMetro Online
Iklan:
Hasil carian imej untuk tukang gunting rambut lelaki
Dikehendaki segera!!
Tukang gunting lelaki,

Berpegalaman mengunting rambut lelaki pelbagai usia. 
  • Pendapatan basic komisen boleh dirunding. 
  • Disiplin, jujur dan amanah amat diutamakan. 
  • Ciri-ciri tambahan, berketerampilan kemas dan mudah mesra. 
Kelebihan / Kemudahan 
  • Majikan yang prihatin 
  • komisyen dan gaji terjamin. 
  • lokasi Kedai yang bersih,selesa dan menarik dikelilingi 
  • oleh ramai penduduk. 
  • Berdekatan dengan Surau dan kedai makan. 
  • kedai berhawa dingin. 
Hubungi: 
Muaz;:
Sila hubungi.. 
018 2018342 
011 33111321


33 comments:

Anonymous said...

Puak Munafik Liberal Adalah Musuh Islam Dan Umat Islam

Puak liberal Malaysia yang bernaung di bawah payung Pakatan Haprak pimpinan parti kafir harbi DA-Pig adalah puak munafik yang mendakwa diri mereka beragama Islam tetapi pada masa yang sama mereka berusaha untuk melemahkan dan menghapuskan ajaran Islam dan menyesatkan umat Islam dari dalam.

Contoh puak-puak munafik liberal ialah Sisters in Sins, Gibberish 25, Illuminati Retard Front dll.

Modus operandi puak munafik liberal yang hina, celaka dan bangsat ini ialah:

(1) mentafsirkan Al-Qur'an berpandukan kejahilan dan hawa nafus serakah mereka sendiri untuk:

1.1 menghalalkan yang haram seperti zina, arak, judi, atheis, LGBT dll
1.2. mengharamkan yang halal seperti poligami, Hudud, hukum Faraid dll

(2) menolak tafsiran Al-Qur'an oleh ulama-ulama Islam yang terkenal sepanjang zaman kerana tafsiran para ulama Islam tidak sesuai dengan kehendak hawa nafsu serakah puak munafik liberal.

(3) menolak Sunnah Rasulullah s.a.w. kerana tidak sesuai dengan kehendak hawa nafsu serakah puak munafik liberal.

(4) menggalakkan umat Islam melakukan kemungkaran, kesesatan dan murtad secara bebas dan terbuka dengan alasan konon setiap manusia mempunyai hak kebebasan individu.

(5) mengamalkan amalan yang bertentangan dengan ajaran Islam seperti:

5.1 wanita menjadi imam solat Jumaat kepada makmum lelaki dan perempuan yang bercampur aduk dalam saf.

5.2 menuntut solat Jumaat diadakan pada hari Sabtu.

Kesimpulan:

Dari segi hukum Islam, semua tindakan-tindakan puak munafik liberal di atas telah menyebabkan iman mereka terbatal atau murtad ! Tiada perbezaan antara puak munafik liberal dan puak kafir harbi.

Anonymous said...

'SUPERMAN' DAP DEDAH STRATEGI KOTOR DAP GUNA MELAYU SCREW MELAYU

Video panas Siapa Memperkudakan Siapa? Melayu 'Skrew' Melayu! jelas menunjukkan parti kafir harbi menggunakan Melayu untuk screw kaum Melayu. Sumber:

https://www.youtube.com/watch?v=ktI9XEWKMJ8

Video tersebut membuktikan parti kafir harbi menggunakan strategi kotor memperalatkan Melayu untuk screw kaum Melayu ! Inilah strategi pecah dan perintah Melayu yang diwarisi dari penjajah British untuk melemahkan kaum Melayu.

Kita boleh bayangkan apa akan berlaku jika parti kafir harbi ini dan khadam-khadam sekular liberalnya memerintah negara ini.

Anonymous said...


Pakatan Haprak pimpinan DA-Pig juga menyokong dan membela LGBT, atheis, pesta arak terbuka, kebebasan untuk melakukan kemungkaran, kesesatan dan murtad dll maka pakatan ini juga adalah pakatan liberal !!!

Anonymous said...

bengong punya blogger, taksub PAS la katakan. Rakyat sibuk citer pasal indeks rasuah,ko tak habis2 dengan gelek2. berapa portion dari 90juta ko dapat..kah.kah.kah..

Anonymous said...

https://www.malaysianreview.com/72969/pesta-sukan-bogel-polis-kenal-pasti-15-rakyat-malaysia-terlibat-video/

Pesta Sukan Bogel: Polis Kenal Pasti 15 Rakyat Malaysia Terlibat – Video

Tujuh rakyat Malaysia adalah antara 15 individu yang dirakam terlibat dalam sukan bogel di Hutan Simpan Taman Negara di Teluk Bahang, kata Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi hari ini.

Rahim berkata, polis telah merakam kira-kira 10 kenyataan daripada individu berkenaan untuk membantu siasatan perkara itu, yang rakamannya telah dimuat naik di YouTube.

Bercakap dalam satu sidang akhbar hari ini, beliau berkata, 15 orang itu termasuk tujuh rakyat Malaysia, empat warga Singapura, dua warga Myanmar, seorang warga India dan Filipina.

Menurutnya, pihak polis bekerjasama dengan agensi penguatkuasaan undang-undang yang dalam siasatan tersebut.

Reply

Anonymous said...



China mengharamkan tarian bogel atas sebab merosakkan moral.

Tiba parti suci dalam hal seumpama dok mengayat, haram hukum Islam.. dosa lah bla bla lah, dedah aurat... neraka!

Sebab Lobai-Lobai mesti tonjolkan hanya parti suci Lobai sahaja yang Islam.. yang lain samada kena ikut atau belajar dengan Lobai-Lobai...

Kalau moral pemimpin parti suci elok tak apa lah jugak..

Kita buat, kita haramkan dan niatkan kerana Allah. Kalau hukum seperti makan babi itu kita kata Islam memang haramkan sebab orang kafir makan elok je malah perangai dia orang lagi elok dari sesetengah orang Islam sendiri yang tak makan.

Kita semua mahu melihat keindahan Islam di pamerkan kepada orang lain, tapi jangan tersangka sangat yang Islam parti suci je yang tulen.



Anonymous said...

http://v2.ismaweb.net/2016/06/dap-akan-sambut-kemenangan-pan-dengan-arak-carlsberg-tiger/

“DAP Akan Sambut Kemenangan PAN Dengan Arak Carlsberg, Tiger”

BANGI, Khamis – Parti rasis dan cauvinis, DAP akan meraikan calon PAN, Azhar Abdul Shukur dengan arak sekiranya berjaya memenangi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Sungai Besar.

Perkara itu dinyatakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) DAP Sekinchan, Ng Suee Lim dalam satu ceramah kempennya sebagai pujukan kepada pengundi Cina supaya mengundi calon PAN.

Joceline Tan dalam tulisannya bertajuk ‘Tough decisions in the rice bowl town of Sekinchan’ yang disiarkan di media liberal The Star hari ini, menyebut bahawa Ng telah berkata, jika PAN menang di Sungai Besar, kemenangan itu akan diraikan dengan Carlsberg, Tiger atau kau (black dog atau Guinness Stout).

Melihat kepada situasi itu Tan berkata, cara Ng berkempen itu, ia memberi gambaran seolah-olah Ng adalah calon yang bertanding.

Ini kerana beliau berpendapat, sebahagian besar yang dipertaruhkan DAP dalam PRK ini adalah PAN yang dianggap sebagai makhluk ciptaan DAP menggantikan PAS sebelum ini.

“Ia juga merupakan satu perjuangan proksi antara DAP dan PAS, yang mana PAN amat bergantung kepada undi Cina,” katanya.

Tan berkata, apa yang dilakukan DAP adalah semata-mata untuk menarik sokongan di kalangan pengundi Cina.

“Ketika dulu pemimpin DAP memujuk Cina untuk menyokong PAS dan kini mereka terpaksa meminta Cina untuk menyokong PAN pula.

“Bagaimanapun, ramai orang Cina di kawasan itu tidak mengetahui kewujudan PAN. Ustaz Azhar, calon PAN juga tidak terkenal walaupun bapanya pernah menjadi orang kuat UMNO di kawasan itu,” kata Tan lagi.

Anonymous said...

BARUA DA-PIG CUBA MEMPERDAYAKAN UMAT ISLAM

Barua dedak DA-Pig 6:41 PM berlagak 'suci' konon membela Islam sedangkan komennya menghina umat Islam dan agama Islam jika kita baca komennya dengan teliti berulang kali.

Dia menghina orang Islam yang tidak makan babi dan memuji orang kafir yang makan babi kononnya orang kafir yang makan babi adalah lebih baik dari umat Islam yang tidak makan babi.

Sebenarnya barua ini berpura-pura membela Islam sambil dia memuji orang kafir dan membela parti kafir harbi DA-Pig yang menentang Islam dan menghina ajaran Islam, ulama Islam, umat Islam dan parti Islam yang berusaha menegakkan ajaran Islam dan membela hak umat Islam.

Memang menjadi dasar parti kafir harbi DA-Pig menentang, memburuk-burukkan dan menghina agama Islam dan menafikan hak umat Islam.

Anonymous said...

Persepsi Rasuah (CPI) 2017, daripada tangga 55 kepada 62 daripada 180 buah negara ..

Sudah tentu dedak RM 90 juta dan projek untuk menantu membantu negara mencapai kedudukan ke 62..

Anonymous said...

Pakatan Haprak Pimpinan DA-Pig Menyumbang Ke Arah Penurunan CPI

Sudah tentu 65 skandal DA-Pig dari skandal tanah rakyat dan skandal tanah kerajaan hinggalah ke skandal kertas kerja dan skandal terowong DA-Pig telah menyebabkan kemerosotan Persepsi Rasuah (CPI) 2017, daripada tangga 55 kepada 62 daripada 180 buah negara !

Sudah tentu Pakatan Haprak pimpinan parti kafir harbi DA-Pig dan kroni-kroni mereka merasa bangga kerana dapat menyumbangkan pelbagai skandal-skandal untuk menurunkan CPI knegara kita ke 62!




Anonymous said...

*Senarai 65 skandal kerajaan DAP Pulau Pinang dibawah Lim Guan Eng*

1. Skandal penarahan Bukit Botak, Relau.
2. Penjualan tanah tapak masjid di Bayan Bay
3. 7 tahun bajet negeri alami defisit secara keseluruhan RM598.04juta.
4. Skandal pembayaran tanah laut tanpa kelulusan Kajian Kebolehsaknaan.
5. Skandal tanah Taman Manggis dan KLIDC.
6. Skandal ubah syarat tanah di Balik Pulau.
7. Skandal pembelian banglo Ketua Menteri bawah harga pasaran.
8. Skandal kilang haram di Sg Lembu.
9. Campurtangan dalam soal fatwa
10. Skandal penjualan 1100 ekar tanah kerajaan negeri kpd kroni.
11. Skandal kelulusan projek lereng bukit.
12. Banjir terburuk dalam sejarah negeri P.Pinang.
13. Skandal kutipan sampah bernilai RM1.43juta
14. Skandal penipuan hutang kerajaan negeri.
15. 2000 pusat hiburan dan rumah urut berlesen dan haram di seluruh P.Pinang.
16. Ratusan serbuan & tangkapan makmal dadah di P.Pinang.
17. Pembelian anugerah MBPP dan MPSP palsu.
18. Pelbagaj caj, kenaan dan kutipan baru diperkenalkan kepada rakyat.
19. Kenaikkan harga dan surcaj air berkali-kali.
20. Skandal membina dan mengecat laluan basikal di Georgetown.
21. Skandal Kajian Kebolehlaksanan Projek Terowong dan PTP.
22. Skandal tambakan laut di Gurney, Bayan Baru dan Teluk Kumbar.
23. Skandal tanah runtuh di Tanjung Bungah.
24. 25 kampung-kampung Melayu lenyap dan hilang.
25. Perobohan gerai penjaja dan kedai makan.
26. Anjur Pesta Arak secara terbuka.
27. Gezetkan jalan khas untuk pesta arak setiap malam.
28. Pemecatan Ahli Majlis dan JKKN Parti Islam SeMalaysia (PAS)
29. Pembinaan rumah mewah dan mampu tengok di P.Pinang.
30. Tiada rumah kos rendah atau mampu milik untuk rakyat.
31. Kenakan sekatan dan birokrasi bina rumah kos rendah dan mampu milik.
32. Menutup periuk nasi Nelayan pantai.
33. Penjualan saham Pulau Jerjak.
34. Memanipulasi angka hutang kerajaan negeri.
35. Bergaduh dengan PAS
36. Meminggirkan ADUN dari PKR dan DAP yg tak sehaluan.
37. Gagal tunai janji-janji dalam Manifesto PRU12 & 13.
38. Menaikkan harga sewaan tapak perniagaan sehingga 200 %.
39. Tiada plan kecemasan menangani bencana – banjir.
40. FDI merosot dari RM12bilion ke RM2bilion pada tahun 2016.
41. Menanggung perbelanjaan kerajaan melalui penjualan tanah kerajaan dari 33% ke 8% baki.
42. Menubuhkan “Pasukan Polis” sendiri yang disahkan sebagai Pasukan Haram.
43. Politik ugutan, sehingga mahu membubarkan DUN untuk pilihanraya negeri.
44. Berperang dengan pegawai kerajaan persekutuan (SDO)
45. Sentiasa menyalahkan pihak lain dan BN jika kerajaan negeri hadapi masalah.
46. Masalah kesesakkan lalu lintas tidak dapat diselesaikan.
47. Ugut rakyat kononnya jika DAP kalah, rakyat akan kembali mundur di bawah BN.
48. Berbohong mengenai isu miskin tegar dihapuskan selepas 1 tahun DAP memerintah P.P
49. Peningkatan perbelanjaan kerajaan negeri hampir 500% dari tahun 2008 (RM283j-RM1.3b)
50. PDC alami penyusutan keuntungan dari RM75juta setahun kepada RM6 juta pada 2015.
51. Peruntukan bajet 2017 kepada pejabat Ketua Menteri meningkat 600% dari tahun 2016.
52. Gagal memelihara alam sekitar dan ekologi laut.
53. Hujan dijadikan alasan kenapa Pulau Pinang banjir terburuk.
54. 51 projek yang dicadangkan oleh kerajaan negeri telah gagal dilaksanakan.
55. Gagal newartakan kawasan perlindungan hutan.
56. RM220juta peruntukan dalam Bajet 2017 tangani banjir lesap tanpa berita.
57. Menolak 13 usul DUN yang dibawa oleh ADUN PKR dan DAP sendiri.
58. Menggunakan institusi dan wang kerajaan untuk meliberalkan Islam (Penang Institut)
59. Menyokong golongan-golongan songsang gender (LGBT).
60. Meletakkan kos yang tinggi dan tidak munasabah untuk projek yang dicadangkan kerajaan.
61. Memelihara kilang-kilang haram di Pulau Pinang.
62. Menyita rumah yang tidak membayar sewa.
63. Tidak menghapuskan pinjaman pendidikan negeri dan ditukar ke biasiswa.
64. Pasukan bolasepak tercorot untuk 9 tahun berturut turut.
65. Mengabaikan pembangunan & Peruntukan kawasan luar bandar dan kawasan yg tidak bersetuju dengan pertadbiran kerajaan DAP.

Anonymous said...

- Parti AManah (PAN) bukan sahaja dipandang sebelah mata oleh musuh politiknya tetapi rakan PAKATAN HARAPAN pun macam anggap PAN ni macam tiada aje. Bukti paling baik pembahagian kerusi. PAN dapat kerusi sikit tu makna HARAPAN tak percayai kemampuan mereka. Takkan anda pulak lebih kata PAN hebat. Orang ada akal boleh berfikir...

Anonymous said...

PAS parti pembohong dan pengkhianat Melayu Islam. Mereka akan masuk BN selepas PRU nanti. Hadi pembohong dan pendusta. Sedarlah.....kalau kamu masih tak sedar, itu maksud kamu ni BANGANG SEMULAJADI.

Anonymous said...

BETUL...berita TV3 tadi sebentar tadi ada siar, PAS nak join UMNO dalam BN selepas PRU ini.

Anonymous said...

Wah barua ternakan DA-Pig 9:05 pm adalah pendusta yang berlagak 'suci' konon tahu apa akan berlaku di masa depan sedangkan barua ini sendiri tidak mengetahui nasibnya sendiri selepas PRU 14.

Barua BANGANG SEMULAJADI ini diupah dedak cap roket oleh sifu evangelis pemimpin DA-Pig untuk memfitnah, memaki hamun dan menghina ulama Islam dan parti Islam PAS semata-mata kerana PAS pimpinan ulama Islam membela agama Islam dan hak umat Islam.

Jika kita bandingkan TGHH dengan sufu evagelis banglo terlajak diskaun, kita akan dapati TGHH mempunyai rekod yang bersih sedangkan sifu evangelis terlibat dalam pelbagai skandal rasuah dll.

Dan sekarang sifu evangelis sedang didakwa di mahkamah kerana kes rasuah.

Malangnya tukang tilik nasib BANGANG SEMULAJADI gagal meramalkan nasib sifu evangelisnya sendiri.

Anonymous said...

Wah barua ternakan DA-Pig 9:06 pm sedang high kerana makan campuran dedak cap roket dan daun ketum.

Fakta menunjukkan barua dedak FA-Pig ini adalah kaki kencing .... sembang mahu lebat tapi habuk pun tarak !

Keputusan PAS menentang BN dan PH membuktikan barua dedak itu adalah penjaja fitnah.

Anonymous said...

PARTI AMALAN SYAITAN...membohong...mendusta...memaki....memakan dedak...ciri2 pemimpin sama dengan penyokiong bawahan, PAS bercirikan FREEMASON YAHUDI

Anonymous said...

Apa lah di bandingkan Hadi dengan LGE..

Tak ada skandal rasuah tak semestinya bersih. Najib lagi bersih dari Hadi sebab Najib memberi dengan hati yang ikhlas.

Hadi bersih rasuah tapi hati dia kotor. Dengki dan busuk.

Anonymous said...

Wah barua ternakan dedak DA-Pig 9:37 PM mendedahkan kehebatan barua-barua ternakan sifu evangelis DA-Pig memaki hamun, menfitnah dan menghina ulama Islam dan parti Islam semata-mata kerana PAS pimpinan ulama Islam membela agama Islam dan hak umat Islam.

Inilah akibat barua-barua DA-Pig mengikut ajaran sifu evangelis, makan dedak Yahudi Zionis dan menyembah syaitan dan iblis yang bertahta di Tel Aviv, Israel Haram.

Sehingga sekarang DA-Pig takut untuk menyaman orang-orang yang telah mendedahkan DA-Pig menerima dedak Yahudi Zionis dari rejim pengganas Israel haram.

Maka mengikut 'logik' Pakatan Haprak pimpinan DA-Pig , dakwaan dedak Israel itu adalah benar kerana DA-Pig enggan menyaman orang-orang yang mendedahkan hubungan luar nikah antara DA-Pig dan rejim pengganas Israel haram.

Anonymous said...

Parti suci kan suka bayang kan lah..

Bertambah naik lah martabat penyokong parti suci.

Rezeki Allah bagi bersyukur lah...

Anonymous said...

Berikan sebab mengapa PAS tak nak bersatu dengan UMNO?

Penganalisa politik kata lahir nya UMNO kedua.. kalau pun PAS tak bersatu dengan UMNO.


PAS pun lahir dari rahim UMNO..

Anonymous said...

Wah pesakit mental 10:32 PM ternakan DA-Pig berlagak 'tuhan' konon mengetahui hati orang kotor, dengki dan busuk ! Inilah akibat pesakit mental 10:32 PM menyembah kepala tahi sembelit yang bersemayam di banglo terlajak diskaun.

Bahkan kita tidak akan terkejut jika pesakit mental 10:32 PM ini mendakwa dia boleh bercakap dengan orang-orang yang telah mati termasuklah moyangnya di Tongsan dan bersembunyi di bawah katil sambil menangis ketakutan konon makhluk planet Marikh mahu menculiknya !

Anonymous said...


Jika barua dedak 10:42 PM ternakan DA-Pig mendakwa kononnya PAS pun lahir dari rahim UMNO, maka DA-Pig pula lahir dari dubur PKM ( Parti Komuni Malaya)! Bahkan tuang punahsihat DA-Pig sendiri didakwa dilahirkan di negara China Komunis. Wah hebatlah !

Maka tidak hairanlah barua-barua dedak @ cybertrooper @ tentera kacang merah sama jahat dengan PKM !

Anonymous said...

10.42 PM.. ko ni askar upahan.. sebab itu macam orang mabuk todi

Anonymous said...

Barua dedak cap roket 10:53 PM ,

Kita sudah biasa membaca pelbagai komen yang mengandungi pelbagai fitnah, maki hamun, sumpah seranah, dakwaan karut, ajaran sesat dll yang ditulis oleh barua-barua ternakan parti kafir harbi DA-Pig yang sedang 'high' sebab mabuk todi, samsu, arak ular dll untuk menfitnah, memaki hamun dan menghina ulama Islam dan parti Islam PAS.

Ini jelas membuktikan barua dan pemimpin Pakatan Haprak pimpinan parti kafir harbi DA-Pig sedang mengalami histeria dan panik kerana kajian Merdeka Center menunjukkan umat Islam akan mengundi parti Islam PAS dalam PRU14 !

Anonymous said...



Dulu orang UMNO yang komen macam ini.. 11 20 PM.

Ini salah satu tanda persamaan dengan UMNO. Maka betul lah PAS ada lahh UMNO ke dua..



Anonymous said...

Bertuahnya parti pujaan ku pas kali dapat begabung dgn ubnn maka akan tercapai nak lihat pemimpinku menjadi tpm le menteri ke ceo glc. Barulah nampak kemajuan parti islam yang menjawat jawatan tingi dlm kerajaan. Terbaiklah bila ulamak2 akan ada driver n selalu kuar tv nanti. Satu peningkatan dalam datjat dan martabat dalam dunia. Penyokong2 akan turut merasa bangga dan bersyukur apabila pemimpin mendapat tempat baik dipribgkat tetingi mahupun yang rendah. Takbir

Anonymous said...

Berkat sabar dan istiqamah dalan perjuangan parti suci membawa rahmat.

Dan tidak di sangka-sangkakan semua itu akhir nya dapat balasan pemberian rezeki yang banyak.

Lebih meyakinkan semua itu di beri semasa di dunia lagi..

Bersyukurlah.
Bersyukurlah.

Terima kasih Tuan Guru. Semoga Tuan Guru di berkati Allah.

Anonymous said...

BEKAS BARUA PARTI KERIS TELANJANG MENJADI BARUA DA-Pig KERANA MENGIKUTI MAHAFIRAUN

Barua 11:36 PM ternakan DA-Pig adalah bekas cybertrooper parti keris telanjang maka kita tidak merasa hairan melihat dia meneruskan kerja jahat lamanya menjaja fitnah untuk memfitnah dan memburuk-burukkan parti Islam PAS pimpinan ulama Islam.

Anonymous said...

PESAKIT MENTAL TERNAKAN DA-Pig MENYAMAR AHLI PAS

Wah pesakit-pesakit mental 2:06 AM dan ternakan parti kafir harbi DA-Pig sedang menyamar menjadi ahli 'PAS' untuk memfitnah dan menghina parti Islam PAS pimpinan ulama Islam.

Woi pesakit jiwa ternakan DA-Pig, kami umat Islam menyokong PAS berjuang menegakkan agama Islam dan membela hak umat Islam adalah kerana Allah sahaja bukan kerana banglo terlajak diskaun, skim cepat kaya kertas kerja RM300 juta, skim cepat kaya terowong bawah laut, skim cepat kaya RM11.2 Juta untuk konon “Semak dan Sahkan” terowong yang tidak wujud atau skim cepat kaya jual tanah rakyat dan kerajaan atau skim cepat kaya lombong pasir !!

Anonymous said...

DA-Pig MUFLIS STRATEGI KERANA MEMUSUHI ISLAM DAN UMAT ISLAM

PESAKIT MENTAL 7:10 AM TERNAKAN DA-Pig MENYAMAR AHLI PAS menghina dan memfitnah PAS secara halus !

Ini membuktikan barua-barua @ cybertrooper ternakan Pakatan Haprak pimpinan sifu evangelis banglo terlajak diskaun sedang panik dan ketakutan kerana kajian-kajian terbaru menunjukkan umat Islam akan menyokong dan mengundi parti Islam PAS pimpinan ulama Islam dalam PRU14.

Semua barua-barua @ cybertrooper ternakan Pakatan Haprak pimpinan sifu evangelis banglo terlajak diskaun BOLEH BELAH selepas PRU14. Jawatan kosong jaga parking haram sedang menunggu mereka !

Anonymous said...

PARTI PANIPU PENCURI KERUSI DISAMUN OLEH GENG SENDIRI ! kAH kAH KAH KAH KAH !

Parti PANIPU bukan sahaja dipandang sebelah mata oleh musuh politiknya tetapi rakan PAKATAN HAPRAK pun macam anggap parti Panipu ni macam tiada aje. Bukti paling baik pembahagian kerusi. Parti PANIPU dapat kerusi sikit tu makna Pakatan Haprak tak percayai kemampuan parti PANIPU. Takkan anda pulak lebih kata parti PANIPU hebat. Orang ada akal boleh berfikir... KESIAN

PARTI PANIPU PIMPINAN MIKE SELFIE AMOI, MU JAHAT, HA-SELIPAR MYDOOM, KALIT GREJA, OSTAD LIBERAL DAN PIL KUDA KUASA 10 DLL berKokok Berderai-derai, Ekor Bergelumang Tahi !!!

Sifu evangelis pandang parti PANIPU sebelah mata saja kerana parti PANIPU banyak menghabiskan dedak DA-Pig !

Anonymous said...

PEMBETULAN KOMEN February 22, 2018 at 10:48 PM

Jika barua dedak 10:42 PM ternakan DA-Pig mendakwa kononnya PAS pun lahir dari rahim UMNO, maka DA-Pig pula lahir dari rahim parti kafir asing! Bahkan tuang punahsihat DA-Pig sendiri didakwa dilahirkan di negara China Komunis. Wah hebatlah !

Maka tidak hairanlah barua-barua dedak @ cybertrooper @ tentera kacang merah sama jahat dengan PKM !

February 22, 2018 at 10:48 PM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails