Saturday, July 31, 2010

Konsep Sembang Lucah Di iPhone 4 Perlu Kawalan.


Pelakon filem lucah, Teagan Presley menguji perkhidmatan sembang lucah dengan menggunakan iPhone 4 baru-baru ini.

NEW YORK. JUL31 10: Orang ramai kini boleh bersembang lucah secara langsung menerusi panggilan video iPhone 4 keluaran Apple Inc., di Amerika Syarikat (AS), lapor sebuah akhbar semalam.

Dengan menggunakan perisian Face Time iPhone 4, banyak syarikat di AS termasuk firma pengiklanan lucah, Craiglist giat memajukan sidang video perbualan lucah. Di lima bandar raya AS, firma Craiglist itu menyiarkan iklan-iklan mencari model khusus untuk sesi bicara video seks di Face Time.

Perisian FaceTime membolehkan pengguna iPhone 4 membuat panggilan video menerusi sambungan Wi-Fi dengan menggunakan kamera dan skrin telefon tersebut. Baru-baru ini, seorang pelakon filem lucah, Teagan Presley menguji perkhidmatan Face Time dengan menggunakan iPhone 4.

Populariti perkhidmatan terbaru itu meningkat ekoran berlaku perubahan dalam industri pornografi global masa kini. Pengguna-pengguna kini tidak mahu melihat model-model lucah di Internet sebaliknya mahu bersembang dengan mereka.

Sesi bersembang itu dijangka mengenakan bayaran AS$5 (RM15.90) dan AS$6 (RM19.08) selama satu minit dengan bayaran dibuat menggunakan kad kredit. - Agensi

Komen Blog Ibnu Hasyim: Kawalan perlu difikir dan disegerakan, supaya wabak tersebut tidak melanda negara ini.

1 comment:

Anonymous said...

Bila seks di agung2kan...yg rosak dan jadi terhina ialah kaum perempuan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails