Friday, March 26, 2010

Pelancong Seks Tepi Jalan. Hanya Islam Jalan Selesai..GAMBAR-GAMBAR ini semua diambil di pusat kota Barcelona, Spain. Konon negara maju, penyakitnya dibimbangi bahkan dikatakan sudah mula menular ke negara-negara yang baru berkembang. Dua gambar di atas, walaupun pihak polis berkawal, namun penyakit atau virus berhubungan seks di tepi jalan, bagai anjing terkangkang membuang najis merata-rata, di kawasan terbuka, masih ada.

Lelaki penzina dalam gambar-gambar seperti di bawah itu adalah pelancong-pelancong yang digamit ke negaranya, konon kerana ekonomi. Wanita digambar itu adalah perempuan tempatan.yang hanya memikiri wang.sahaja, tanpa kira maruah. Sebenarnya, tiada beza yang di tepi jalan ini dengan yang di dalam bilik. Sama saja bagi polis yang menjaga, suka sama suka. Sama saja dari segi hukumnya.

Begitulahlah hinanya zina. Bagaimana mengawalnya? Tiada jalan lain melainkan melaksanakan hukum d tempat terbuka juga sebagai langkah pendidikan. Bukan hukuman di tempat tertutup, bersembunyi-sembunyi walaupun lebih berat hukumannya. Tiada jalan lain, terutama bagi negara-negara umat Islam seperti Malaysia.. Itulah hukum 'hudud', suatu jalan penyelesaian dari Islam.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails