Thursday, September 07, 2017

Dia Tidak Bahagia Dengan 2 Ibu Lesbian -Satu Pengalaman.


Wanita Ateis Australia Tidak Bahagia Dengan Dua Ibu Lesbian

Australia: Masyarakat tidak harus tunduk kepada tekanan untuk menjadi terlalu terbuka kepada kehendak golongan LGBT sehingga menidakkan naluri manusiawi dan kehendak serta hak anak-anak pasangan LGBT yang sememangnya tidak bahagia. 

Itu adalah pandangan yang dilemparkan oleh Millie Fontana, seperti yang dilaporkan oleh Conservative Tribune. Beliau ialah seorang wanita muda berusia 24 tahun yang dibesarkan tanpa ‘Ayah’ kerana hidup dalam sebuah keluarga satu pasangan lesbian dan ianya merupakan satu pengalaman yang amat menyedihkan. 

“Saya tahu saya perlukan kehadiran seorang ‘Ayah’ sebelum saya tahu konsep perkataan tersebut. Ketika saya mula bersekolah dan melihat hubungan rakan-rakan sekolah dengan ‘Ayah’ mereka, saya sedar akan rasa kosong yang saya sedang rasakan selama ini.” 

Sambil mengkritik usaha yang sedang dilakukan oleh kerajaan Australia untuk mengiktiraf sesuatu yang batil, Millie Fontana memberi pendapat bahawa lelaki dan wanita mempunyai tanggungjawab bersama untuk membesarkan anak-anak dan menidakkan hakikat tersebut adalah diskriminasi jantina yang sebenar. 

“Human nature can’t be denied by political correctness.” Namun, Millie Fontana bersetuju bahawa dalam keadaan sekarang ini cerita pengalaman seperti yang beliau lalui jarang didengari kerana ada yang tidak mahu mendengar cerita disebalik ‘pelangi’. 


Lihat juga artikel ini...
Presiden PAS Wajar Jadi PM M'sia.

Pihak kami sanggup pergi ke Sabah &Sarawak memberi maklumat lengkap.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails