Monday, January 10, 2022

Kejayaan cemerlang KERAjaan Pee H.

 

Komen Rakyat dalam blog ini..

5 comments:

Anonymous said...

kalau sendiri yang perintah mesti puashati cuba kalau team lain, berkumpoi la kat padang merbuk ye tak..

Anonymous said...

Masa ph perintah, mereka benarkan pelancong cina yg bawa covid masuk ke msia. Atok sangat jaga bangsa dap agar x berkecil hati. Sampai yg bawa virus pun dibenarkan masuk. Kalau dah istiqamah jadi khadam, sampai bila bila pun jadi khadam.

Anonymous said...

Penyokong Pee H berbangga(ng) dengan kejayaan cemerlang KERA jaan Pee H. Di antaranya ialah:

(1) kencing rakyat dengan pelbagai janji palsu

(2) berjaya membawa masuk ramai pelancong China Komunis bersama dengan virus covid-19 yang menyebabkan bermulanya wabak covid-19 di Msia kerana wang China Komunis lebih penting dari nyawa rakyat.

(3) berjaya menafikan hak ahli bomba yang telah dibunuh di waktu Pee H untuk mendapatkan keadilan.

(4) berjuang menegakkan industri dosa besar seperti arak.

(5) menjual pelbagai aset tabung umat Islam supaya tabung umat Islam tidak mempunyai sebarang pendapatan untuk menyokong aktiviti haji dan umrah.

(6) menghalau kaum Melayu keluar dari tanah mereka dan meruntuhkan rumah dan kampung Melayu dengan alasan pembangunan dll. Mengapa Pee H tidak ambil tanah di kampung baru pendatang ? Sebaliknya puak pendatang pula yang mendapat hak milik tanah.

(7) melantik pemimpin politik yang dibicarakan di mahkamah kerana kes rasuah dll menjadi menteri dengan membebaskan orang yang didakwa.

(8) membebaskan pemimpin politik dari penjara kerana dia adalah barua Pee H.

(9) menyokong pelbagai ajaran sesat kerana dasar pluralisme Pee H.

(10) menyokong aktiviti dosa besar seperti festival arak dan lgbt secara terbuka

(11) mengamalkan kronisme

(12) musuh Islam berani menghina Islam dan umat Islam di waktu Pee H berkuasa.

(13) pemimpin-pemimpin roket pernah menghina ajaran Islam

(14) puak liberal dan puak syiah menjadi lembu yang dicucuk hidung oleh abang besar roket.

(15) cuba menjadikan pengganas komunis Bintang 3 @ PKM sebagai pejuang kemerdekaan walaupun mereka telah memusnahkan ekonomi negara dan mencederakan atau membunuh ramai anggota tentera dan polis dan orang awam terutamanya kaum Melayu.

Alhamdulillah umat Islam telah sedar tentang kesilapan mereka mengundi musuh Islam dan hasilnya puak roket kalah teruk dan puak munafiqun liberal dan puak syiah sesat bungkus dalam PRK dan PRN.

Anonymous said...

Jika RBA nak kencing orang ramai pun, agak-agaklah sebab fakta menunjukkan rakyat China Komunis membawa masuk virus covid-19 ke Msia dalam 2019. Siapa perintah Msia dalam 2019 ? Bukan PN, bukan BN !

Anonymous said...

Jangan mimpi rakyat nak undi PH, saat banjir pimpinan ghaib

https://suara.tv/10/01/2022/jangan-mimpi-rakyat-nak-undi-ph-saat-banjir-pimpinan-ghaib/

4 comments:

Anonymous said...

Anak buah abam tubuh parti baru. Semua gila kuasa sama seperti abam. Dulu abam tikam belakang masa dlm umno, sekarang bekas murid abam tikam belakang jugak. Kesimpulan semua yg berkaitan dgn abam, x punya akhlaq yg baik dan mesti ditolak oleh seluruh rakyat msia. Rakyat mahukan pimpinan yg baik, bukan yg gila kuasa macam abam.

Anonymous said...

Kami puas hati

Anonymous said...

Gambar kera mendapat bunga sudah cukup untuk menjelaskan dasar bad governance yang diamalkan oleh KERAjaan Pee H yang sangat merugikan negara dan rakyat terutamanya kaum bumiputera seperti kaum Melayu Islam.

Anonymous said...

Yg keluar sijil palsu tu biasanya yg suka berjanji palsu, bercakap palsu. Maka ikut buat palsu adalah pengikut parti palsu. Mereka berbuat palsu x kira di mana mereka berada. X mungkin yg berbuat palsu itu pengikut parti yg bercakap benar dan patuh syariah.

Jadi eloklah berubah kpd parti yg jujur dan amanah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails