Wednesday, December 04, 2019

Sabar Saya Ada Batasan - Anwar

Sabar saya ada batasan - Anwar
Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), yang juga Ahli Parlimen Port Dickson Datuk Seri Anwar Ibrahim menyampaikan amanat pada Konvensyen Keadilan Perak di Dewan Jubli Perak, Selasa malam. - Foto BERNAMA

KUALA KANGSAR: Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau sentiasa terbuka dan bersabar dalam menerima sebarang teguran daripada mana-mana pihak terhadap parti itu.

Bagaimanapun, Anwar menegaskan kesabaran beliau ada batasan terutama terhadap pihak yang menggambarkan PKR sebagai parti yang lemah.

"Saya sabar (bila orang beri gambaran) sebab fikir setiap orang ada hak untuk memberi gambaran.

"Tapi saya tak boleh (sabar) jika orang beri gambaran parti (PKR) berpecah, lemah... sebab menjadi tanggungjawab saya untuk membina kekuatan parti," katanya ketika berucap merasmikan Konvensyen PKR negeri Perak di sini, malam ini.Ahli Parlimen Port Dickson itu turut mengulangi kenyataan untuk memberi sokongan penuh kepada Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad lebih-lebih lagi semasa beliau sedang menggalas satu tugas yang bukan mudah.

"Khamis lepas saya berjumpa beliau dan bersembang lama. Saya buat pendirian bagi sokongan penuh kepada beliau sebagai ketua. Kita jangan persulitkannya, kita bersatu jangan berpecah," kata Anwar.
-- BERNAMA

Lihat sebelum ini..
E Buku IH-121: Kemelut Dalam Senyum, Anwar/Mahathir
E Buku IH-121: Kemelut Dalam Senyum, Anwar/Mahathir

Hibur Hibur Sikit

Inilah wanita Melayu zaman Komunis

  • 3 years ago
  • 297,742 views
Leleh airmata lihat kaum ibu berjuang utk tanah air.. Perjuangan www.ebookteDUGAAN PENDUDUK TANAH MELAYU MENENTANG KOMUNIS MALAYA

  • 3 years ago
  • 45,100 views
DUGAAN NEGARA TANAH MELAYU SEBELUM & SELEPAS MENCAPAI KEMERDEKAAN (1948-1960)

4 comments:

Anonymous said...

Makin Parah...Makin kalut... tak apa kami menawarkan formula ajaib ... baca hingga abis...!!

DOLU DEPA MME KUAT BER FORMULA
FORMULA AJAIB AKHIRNYA DAH JUMPA
TAK APA PELAN PELAN KASI BACA YER.!
KAT BAWAH SANA ADA RESEPI FORMULANYA

kikikiki...!!

Satu majlis makan malam meraikan para penyokong yang memihak kepada Azmin juga akan turut diadakan pada 7 Disember, jam 8.00 malam di Saloma Bistro yang terletak berhadapan hotel Renaissance KL,

Satu lagi event parti PKR akan berlangsungnya Kongres PKR oleh Anwar Ibrahim di Melaka tarikh yang sama.

Beberapa orang ahli PKR, termasuk juga ahli parti komponen PH telah mula menerima jemputan melalui aplikasi Whatsapp untuk menghadiri majlis makan malam tersebut.
Difahamkan, mereka yang bertanggungjawab menyelaras jamuan makan malam di Saloma itu ialah Naib Presiden PKR, Tian Chua dengan dibantu aktivis jalanan yang tidak asing lagi, Hishammuddin Rais.

Kedua-dua mereka dikatakan diberi tanggungjawab untuk memastikan majlis jamuan itu berjaya dan untuk memberi gambaran Azmin mempunyai sokongan yang lebih besar berbanding Anwar Ibrahim.

kalau mahacai kalut kami ada formula hilang kalut malut tuan puan mahacai sekelian ... ingat dan hafal formula ini..formulahilangkalut = BMF + Pop Corn Tambah + Tepuk Kuat Padukikikiki..majority Kimanis 7K anytime..!! kikikikiki..!!

Anonymous said...

Aku pun tak lupo ucapan keramat "HARI INI PERINTAH, ESOK HARGA MINYAK TURUN"

Ucapan penggemar seks songsang, meyakinkan tapi sekadar umpan. Ramai rakyat sudah cagut umpan itu. Akhirnya tersedar ucapan itu ialah ucapan oleh kepala kemaluan.

Anonymous said...

Seorang pemimpin mengkarung lidah bercabang yang boleh bertukar warna.

Dahulu aku pernah terpengaruh dengan abang non konon dia memperjuangkan Islam dan dia benci parti ameno.

Rupa-rupanya kita semua telah ditipu oleh abang non. Aku terkejut pada suatu masa dia menyertai parti ameno yang dia telah kafirkan sebelum ini. Akhirnya dia telah ditendang keluar dari parti ameno kerana dia tidak berakhlak dan cuba menggulingkam Atuk Kerala.

Selepas itu dia menubuhkan parti dajal liberal mata satu untuk dijadikan batu loncatan ke putrajaya. Untuk mencapai cita-cita, dia sanggup bersekongkol dengan parti kepala bapak kafir harbi DA-Pigs @ parti koumunis malaya dan menyerahkan Tanah Melayu kepada kaum pendatang asing dan menafikan hak kaum Melayu.

Dia juga telah mencipta pelbagai janji palsu untuk menipu rakyat "Jika kita menang hari ini, esok kita akan turunkan harga minyak, hapuskan hutang PTPTN, hapuskan ....... bla ..... bla..... bla..... ! Semuanya air kencing abang non sahaja dan semua rakyat tertipu.

Inilah contoh pemimpin lidah biawak yang sanggup menipu rakyat dan menyerahkan Tanah Melayu kepada pendatang asing.

Anonymous said...

1) Agak agak nya sokong bang nuar dapat pahala ke?
2) Atau sokong bang nuar dapat dosa?
3) Atau tak sokong bang nuar dapat pahala?

Yang no 3 tu lebih meyakinkan. Jadi pilihan aku ialah yg no 3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails