Tuesday, September 17, 2019

Bersama Santai Walk Away. Sayang! Jom Sihat.

 
Indera Mahkota anjur Santai Walk Away
INDERA MAHKOTA: Nisa' Indera Mahkota telah menganjurkan program Santai Walk Away yang bertemakan "Sayang! Jom Sihat" yang diadakan di Perumahan Balok Perdana dan Taman Balok Makmur, di sini kelmarin.
Program julung kali ini telah disempurnakan perasmiannya oleh Ketua Nisa' Indera Mahkota, Huda Jameelah Mohamad yang turut memberi suntikan semangat untuk acara kemasyarakatan sedemikian disemarakkan.
Beliau menerangkan peranan NGO Nisa' dalam kesukarelawan dan kebajikan menerusi penglibatan wanita muda dari usia 13 tahun hingga 40 tahun, serta inisiatif-inisiatif terhadap golongan asnaf terutamanya.
Program berjalan kaki 5 kilometer mengelilingi kawasan penempatan yang diikuti 70 peserta dari pelbagai peringkat umur ini telah dipimpin sendiri Ketua Nisa' Balok Perdana dan Balok Makmur, Nurnadiatunnajihah Shamsudin dan Nurul Hafizah Imani Bakri.
Peserta juga mengikuti sesi pengisian rohani pada slot Taujihat Hati yang disampaikan Pengerusi Sahabat Telekung Kuantan, Che Ku Shaherawati Che Ku Jusoh di mana sangat menjentik iltizam untuk menggapai redha Allah. - HARAKAHDAILY 17/9/2019


Lihat lagi..
Ini Peluang Kerja Dan Jadi Usahawan. (1)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails