Tuesday, January 12, 2016

Naik Keretapi Tak Pakai Seluar Pula, Merebak Ke Puluhan Kotabesar Dunia..


Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.
Seorang wanita tanpa seluar berjalan di antara barisan penumpang keretapi.

Kelakuan gila orang barat naik keretapi "tanpa seluar" Tindakan ini merupakan sebahagian daripada acara tahunan "No Pants Subway Ride" yang sudah merebak ke puluhan kota besar di dunia.
Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.
Seorang pegawai polis berjaga ketika sejumlah penumpang tak berseluar melintas di sisinya selama aksi tahunan "No Pants Subway Ride" di stesen kereta bawah tanah di bandar New York (10/1).

Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.
Seorang penumpang tanpa seluar memasuki gerbong kereta. Aksi yang bermula dari tahun 2002 di New York ini telah merebak ke puluhan bandar di seluruh dunia, dengan tujuan sebagai jenaka untuk membuat sesama penumpang saling tersenyum.

Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.
Seorang lelaki tua dengan ekspresi hairan melihat sejumlah penumpang yang tampil tanpa seluar semasa menaiki keretapi di Jerusalem (10/1).

Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.
Seorang lelaki berseluar pendek kelihatan tersenyum ketika melihat penumpang lain membuka seluar di stesen keretapi bawah tanah.

Aksi ini merupakan bagian dari acara tahun "No Pants Subway Ride" yang sudah menyebar ke puluhan kota besar di dunia.

Juga di Jerusalem..

Malaysia masih selamat dari wabak ini.. Sampai bila? (IH)

5 comments:

Anonymous said...

Jangan takut...nak mai dah.
tak lama la sampai la tu

ahmad ahmad said...

Ibnu Hashim ni suka benda lucah hampeh...nasehat pon tak jalan...

Anonymous said...

mu dok bodoh lagi xpahe maksud tersirat.

Anonymous said...

tak payah nak bodoh kan org la , tgk post2 sebelum ni pon dah tau

Anonymous said...

Puak-puak pencarut, rentikan songeh kamu, kritiklah kerajaan kamu yang muatkam kelucahan dalam tv dan media di negara ini. Kulucahan dalam sukan, filem, drama dll. Kenapa tak kritik bini PM yang telanjang rambut? Kenapa kamu bisu?

Bertaubatlah setan bisu.

Sudah la bodoh, setan lagi. Bisu lagi. Jangan diganggu blog yang nak dakwah. Banyak blog UMNO, dedah gambar aurat, mengapa tak kritik? Jelas sudah kamu barua BN dan UMNO.

Lidah suka mencarut, terjelir-jelir macam anjing, sekali makan tahi, tetap makan tahi juga. Atau tak dapat makan cium pun jadi juga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails